DOLAR 32,3780 0.17%
EURO 34,9662 -0.32%
ALTIN 2.324,250,22
BITCOIN 22725440,89%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suriye’de iki farklı noktada bomba patladı! 3 ölü, çok sayıda yaralı var
  • Son Vakit Haber
  • Dünya
  • Suriye’de iki farklı noktada bomba patladı! 3 ölü, çok sayıda yaralı var

Suriye’de iki farklı noktada bomba patladı! 3 ölü, çok sayıda yaralı var

ABONE OL
23 Şubat 2021 13:22
Suriye’de iki farklı noktada bomba patladı! 3 ölü, çok sayıda yaralı var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriye’nin Deyr Ez Zur doğu kırsalındaki Basira kasabasında bir pazar yerinde bomba yüklü motosiklet patladı. Patlama sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirildi.

BAZI YARALILARIN DURUMU CİDDİ

Hayatını kaybedenler arasında bir çocuğun bulunduğu ve yaralıların bazılarının durumunun ciddi olduğu aktarıldı.

TÜRKİYE SINIRINDAKİ İLÇEDE DE BOMBA PATLATILDI

Suriye’nin kuzeyindeki Azez ilçesinin Türkiye sınırında bulunan Sicco köyünde bir sebze pazarına bombalı araçla terör saldırısı düzenlendi. Bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu 5 kişi yaralanırken, çevredeki evler ve dükkanlarda da ciddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekipleri, patlama nedeniyle çıkan yangını söndürdü. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, yaralılar hastanelere sevk edildi. Saldırıyı henüz kimse üstlenmezken, terör örgütü YPG/PKK tarafından düzenlendiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Suriye'de iki farklı noktada bombalar patladı! 3 ölü, çok sayıda yaralı var Suriye'de iki farklı noktada bombalar patladı! 3 ölü, çok sayıda yaralı var Suriye'de iki farklı noktada bombalar patladı! 3 ölü, çok sayıda yaralı varSuriye'de iki farklı noktada bomba patladı! 3 ölü, çok sayıda yaralı varSuriye'de iki farklı noktada bomba patladı! 3 ölü, çok sayıda yaralı var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.