Öğretmenler, Hakları İçin Ankara’da Toplandı Özel sektörde çalışan öğretmenler, sendikalarının çağrısıyla Ankara’da bir araya geldi. Taban maaş hakkı ve diğer taleplerini dile getirdi. MEB Binası Önünde Gösteri Öğretmenler, Mithatpaşa’daki sendika binasından Kızılay Güvenpark’a yürüdü. Burada diğer eğitim sendikaları da destek verdi ve Betnano MEB binası önünde toplandılar. Yusuf Tekin’e İstifa Çağrısı Eylemde MEB Bakanı Yusuf…
Özel sektörde çalışan öğretmenler, sendikalarının çağrısıyla Ankara’da bir araya geldi. Taban maaş hakkı ve diğer taleplerini dile getirdi.
Öğretmenler, Mithatpaşa’daki sendika binasından Kızılay Güvenpark’a yürüdü. Burada diğer eğitim sendikaları da destek verdi ve Betnano MEB binası önünde toplandılar.
Eylemde MEB Bakanı Yusuf Tekin’in istifaya çağrıldı. Sendika temsilcileri, hükümetin vaatlerini yerine getirmediğini belirterek tepkilerini dile getirdi.
Öğretmenler, eğitimdeki özelleştirmeye karşı direnenler arasında olduklarını vurguladılar. Eğitim sendikaları birlik ve dayanışma Betnano giriş içinde hareket etti.
Öğretmenler, taleplerini Meclis’e iletmek için yürüyüşe geçti ancak polis müdahale etti. Arbede sırasında bir polis memurunun öğretmenlere silah doğrulttuğu iddia edildi.
Öğretmenler, hakları için mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerini ve taleplerinin takipçisi olacaklarını belirttiler. Betnano direct Sendikalar, eğitimdeki dönüşüme karşı birlikte hareket etme kararlılığı gösterdi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]