DOLAR 32,5535 0.13%
EURO 35,0099 -0.1%
ALTIN 2.438,020,09
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara’da şiddetli rüzgar binanın çatısını uçurdu

Ankara’da şiddetli rüzgar binanın çatısını uçurdu

ABONE OL
2 Eylül 2021 00:36
Ankara’da şiddetli rüzgar binanın çatısını uçurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, Ankara’nın Mamak ilçesi Şahap Gürler Mahallesi’nde meydana geldi. Öğlen saatlerinde etkili olan sert rüzgar bir binanın çatısını yerinden söktü. Havada uçan çatının büyük bir parçası arka taraftaki başka bir binanın çatısına düştü. Yerinden sökülen diğer parçalar ise çeşitli yerlere savruldu. Olayın yaşandığı anlarda bina çevresinde kimsenin olmaması olası bir felaketin önüne geçti. Her iki binada da maddi hasar meydana geldi.

“Fırtına gibi rüzgar geldi aniden”

Olaya şahit olan Veysel Akkaş, “Ufak bir yağmurun ardından tufan geldi. Fırtına gibi rüzgar geldi aniden. İnsanlar kaçacak yer aradı. Ben binanın en üst katında oturuyorum, çatı uçarak binamızın üstüne geldi. Aşağıya parçalar döküldü. Çocuklardan korktum başlarına bir şey gelir diye. Bir anda geldi çatıyı aldı gitti rüzgar. Biz evler yıkıldı sandık. Aşağıya indik. Çatı inince aşağıya baktık, can kaybı ve yaralanma yok. Ev sahiplerine haber verdik, onlar geldi. Bizim binanın üzerine çatı gelince zarar var mı yok mu ona baktık” diye konuştu.

Ali Nargüner – Sadettin Aliusta

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.