DOLAR 32,3313 0.25%
EURO 35,0597 -0.23%
ALTIN 2.279,710,11
BITCOIN 22909191,84%
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Çavuşoğlu: “Bu bayrak altında hepimiz beraberiz”

Bakan Çavuşoğlu: “Bu bayrak altında hepimiz beraberiz”

ABONE OL
11 Eylül 2021 01:12
Bakan Çavuşoğlu: “Bu bayrak altında hepimiz beraberiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün öğle saatlerinde Eskişehir’e geldi. Eskişehir Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, Reşadiye Camii’nde cuma namazı kıldı. Namaz sonrası Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve valilik ziyaretine katılan heyet ile birlikte Kıbrısşehitleri Caddesi’nde esnafları ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, esnaflara karanfil hediye etti. Yoldan geçen vatandaşlarla ve esnafla sık sık sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, kendisine iletilen talepleri dinledi. Sohbet esnasında “Başka bayrak yok” diyen bir vatandaşa Çavuşoğlu, “Bu bayrak altında hepimiz beraberiz” dedi

Huzurevinde yaşayan ve ayakkabı boyacılığı yapan 75 yaşındaki amcayla da sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, “Orada kalan tüm büyüklerimize selam söyleyin” ifadelerini kullandı.

Ali Furkan Çetiner

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.