DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20817933,16%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başaran Amortisör Coilever Üretiminde Boyut Atlıyor

Başaran Amortisör Coilever Üretiminde Boyut Atlıyor

ABONE OL
26 Ekim 2021 15:25
Başaran Amortisör Coilever Üretiminde Boyut Atlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amortisörler araçlarda lastiklerin sürekli olarak yol tutuşunu sağlamak ve yol ile temas etmelerini amaçlamak maksadıyla kullanılır. Amortisörler sayesinde yay ve süspansiyon sisteminin hareketini kontrol etmek mümkündür. Ama ofis sorular etkin bir şekilde yol tutuşunu sağlarlar ve aynı zamanda uygun bir fren mesafesi oluştururlar. Ülkemizde ne yazık ki yollarda kasisler çukurlar yama yapılmış alanlar mevcuttur. Dolayısıyla bu gibi iniş çıkışlar araçlara zarar vermektedir. Bu yüzden de araçlarda amortisör kullanımı lastiklerin erken açılmasını önlemektedir. Ülkemizde tekerlek aşınmasının korunması, aracın sıçramasının önlenmesi, fren ve hızlanma sırasında yere yapışma durumunun kontrol edilmesi konusunda amorti sorular etkin bir işlev alanına sahiptir.

Başaran amortisör uzman kadrosuyla hizmet verir

Ülkemizde amortisörü ve diğer araç hizmetleri sektöründe faaliyet yürüten Başaran Amortisör bünyesindeki uzman kadrosu ile profesyonel bir biçimde müşterilerine hizmet sunmaktadır. Başaran Amortisör motorlu araç şirketi olarak faaliyet yürüttüğü bu sektör içerisinde verimli çalışmaları ile rakiplerini geride bırakarak ilk sıralarda yer almayı başarmıştır. Firma %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilemektedir ve aynı zamanda coilover üretimini de gerçekleştirmektedir. Coilover üretimi sayesinde bireylerin uygun fiyatlı bir biçimde yol tutuşunu yükseltmeleri jant ve lastiklerini daha yüksek onun Londra bilmeleri konforlu bir araç sürme deneyimi yaşayabilmeleri mümkündür. Ayrıca Başaran amortisör sosyal medya platformlarını da etkin bir şekilde kullanmaktadır.

Başaran Amortisör Istagram Hesabı:

https://www.instagram.com/basaran_amortisor/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.