DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20837170,60%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cenk Sabuncuoğlu Yeni Nesile Para Bilinci Konusunda Tavsiyeler Verdi

Cenk Sabuncuoğlu Yeni Nesile Para Bilinci Konusunda Tavsiyeler Verdi

ABONE OL
19 Kasım 2021 11:34
Cenk Sabuncuoğlu Yeni Nesile Para Bilinci Konusunda Tavsiyeler Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde Yeni Yaşam Global markası altında mentörlük profesyonel Koçluk ve yazarlık hizmetini sürdüren Cenk Sabuncuoğlu yeni nesile para kazanma ve başarılı olma konusunda tavsiyeler verdi.

Yaptığı açıklamada yeni jenerasyon bireylerin hızlı ve kolay bir şekilde para kazanmaya yöneldiğini belirten Cenk Sabuncuoğlu meslek edinmenin bundan çok daha önemli bir farkındalık olacağını belirtti.

“Günümüzde gençler kolay para nasıl kazanılır nasıl fenomen olunur özellikle kripto sektöründe nasıl hızlı ve büyük gelirler elde edilir gibi konuları merak ediyor. Oysa bundan yaklaşık 10 yıl öncesinde bireylerin daha çok iyi bir meslek edinmek için neler yapabileceğine dair hususları merak ettiği ifade ediliyor. O yüzden gençlerin bu anlamda sosyal medyanın ve kripto para sektörünün ihtişamına kapılmadan kendilerini daha iyi bir noktaya taşıyabilecek olan mesleklere yönelmeleri önem arz ediyor.” dedi.

Geçici yollarla hızlı para kazanmanın bu anlamda bir süreklilik arz etmediğinin altını çizen Cenk Sabuncuoğlu meslek edilmenin ise bireylere ömür boyu doğru bir arkadaş olacağını belirtti. Bu yüzden başta yetişkinler ve gençler olmak üzere birçok bireye profesyonel Koçluk hizmeti verdiğini anlattı.

Profesyonel Koçluk hizmeti ile gençlerin kendilerini tanımaları anne ve babaların ise bu gençlere doğru yollar çizmeleri mümkün diye konuştu. Cenk Sabuncuoğlu özellikle pandemi sürecinde evlere mahkum olan çocukların sosyalleşmesi için anne babaların doğru materyalleri kullanması gerektiğini de belirtti.

Son olarak her çocuğun kendi yeteneklerine göre meslek edinmesi gerektiğinin altını çizen Cenk Sabuncuoğlu profesyonel destek almanın önemini anlatarak sözlerini noktaladı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.