DOLAR 32,5015 -0.14%
EURO 34,9612 0.28%
ALTIN 2.435,290,51
BITCOIN 2074748-1,45%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DJ Alpaslan Duman ile müzik listelerinde yer yerinden oynuyor

DJ Alpaslan Duman ile müzik listelerinde yer yerinden oynuyor

ABONE OL
2 Ekim 2021 10:38
DJ Alpaslan Duman ile müzik listelerinde yer yerinden oynuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1982 yılında Tebük’te dünyaya gelen DJ Alpaslan Duman yapmış olduğu muhteşem çalışmalarla müzik listelerinde zirveye oturuyor. Geniş bir müzikal alt yapıya sahip olan DJ, Türkiye’de ve dünyada yapılan müzik çalışmalarını da yakından takip ederek inovatif bir bakış açısı yansıtıyor. DJ Alpaslan Duman müzikteki başarısını bu anlamda yeteneklerini doğru kanalize etmeye bağlıyor. Duman kariyeri ile ilgili: ‘’ Müzik ile iç içe olmayı hiçbir zaman bırakmadım. Bu anlamda kendimi geliştirmek için sürekli olarak eğitimler aldım. Sabırla ve azimle çalışmaya gayret gösterdim. ‘’ ifadelerini kullanıyor.

DJ Duman: Müzik sabır ve motivasyon işi

Her meslekte olduğu gibi müzik sektöründe de bir takım zorlukların bulunduğunu ifade eden DJ Alpaslan Duman, ‘’ Tüm zorluklara, karmaşaya ve belirsizliklere karşı motivasyonumu hiç düşürmedim. Bu anlamda gücümü hep müziğe olan sevgimden aldım.’’ Diyor. 2020 yılında ‘’Özgür Uçmalıyız’’ adlı albümü ile müzik listelerine ilk sıradan giriş yapan Duman’ın eserleri Spotify, Deezer ve iTunes gibi platformların en çok dinlenen ve tıklanan eserleri arasında yer alıyor. Ayrıca DJ Alpaslan Duman dünya DJ’lerinin yapmış oldukları çalışmaları da yakından takip ederek her geçen gün kendini yeniliyor. Ailesinin olumlu yönlendirmelerinin başarısında büyük bir katkısı olduğunu belirten DJ Alpaslan Duman bu anlamda ailenin iş başarısında yönlendirmesinin çok önemli olduğunu belirtiyor.

Dj Alpaslan Duman Album List:

https://www.instagram.com/alpaslan_duman

Spotify music: https://open.spotify.com/album/2vsiCrOspnpW3oRNa6EWab

Apple Music:  https://music.apple.com/us/artist/dj-alpaslan-duman/1539326359

Deezer Music: https://www.deezer.com/en/artist/112746882

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.