DOLAR 32,5134 0.29%
EURO 34,6047 0.27%
ALTIN 2.497,860,61
BITCOIN 2039518-0,92%
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünyanın en iyi dijital kreatörlerinden biri Umut İlkaya

Dünyanın en iyi dijital kreatörlerinden biri Umut İlkaya

ABONE OL
12 Eylül 2021 11:19
Dünyanın en iyi dijital kreatörlerinden biri Umut İlkaya
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aslen Manisa Akhisar doğumlu olan Umut İlkaya başarılı çekimleri ve turistik yerleri anlatımı ile dünyanın en iyi kreatörleri  arasına girmeyi başarmıştır. Başta Dubai olmak üzere o bölgede ve çevredeki emirlikler de gezilecek görülecek yerleri, restoranları, lüks otelleri objektifleri ile estetik bir biçimde takipçilerine yansıtmaktadır.

Umut İlkaya başta Instagram ve YouTube olmak üzere sosyal medya platformlarını dünya üzerinde en etkin kullanan bireylerden biridir. İlkaya; bu başarısını çocukluğundan bu yana gelen yaratıcı bakış açısına ve profesyonelliğine borçludur.

Dubai’yi dünyaya tanıtan ve bu anlamda o bölgedeki lüks otel ve restoranlara özel çekimler de gerçekleştiren İlkaya; turistik anlamda da birçok dilde hizmet sunmaktadır.

Seyahat severler tarafından sıkça takip edilen İlkaya alışılmışın dışında ve özgün çekimler gerçekleştirerek hem turizm hem de fotoğrafçılık sektörüne damgasını vurmaktadır. Kendine özgü bir üslubu ve bakış açısı olan Umut İlkaya, bu başarısı sayesinde Dubai’nin en büyük dijital medya platformlarında yayınlanmaktadır.

Umut İlkaya tarafından çekilen fotoğraflar ve görüntüler Dubai haber sitelerinde defalarca haftanın en iyi fotoğrafları arasında yerini almıştır. İlkaya; yakın bir tarihte Türkiye’deki seyahat severler için profesyonel bir YouTube kanalı ile videolar paylaşmaya bölge ile ilgili deneyimlerini takipçilerine anlatmaya start verecektir. Dünyanın en iyi fotoğrafçıları arasında yer alan Umut İlkaya bu anlamda Dubai ve diğer emirlikleri olmak üzere bölgenin en çok tercih edilen kreatörleri arasındadır.

Umut İlkaya sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/umutilkaya/

https://www.tiktok.com/@umutdxb

https://www.youtube.com/c/Umutilkaya

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.