DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

E-Ticaret Pazarına Yeni Marka Geliyor

E-Ticaret Pazarına Yeni Marka Geliyor

ABONE OL
13 Aralık 2021 17:04
E-Ticaret Pazarına Yeni Marka Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Pandemi dönemi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük değişimlere yol açtı. Özellikle pandemiden sonra artışa geçen e-ticaretin ivmesi hızla yükselmeye devam ediyoır. Sektörde 4-5 yılda beklenen büyüme, birkaç ay içerisinde gerçekleşti. Pandemi öncesi ülkemizde 50 bin civarında olan e-ticaret altyapısına sahip işletme sayısı pandemiden sonra 400 bine ulaştı.

Bu çerçevede birçok firma gibi, İş İnsanı ve Yapımcı Vahdet Erdoğan da sektöre giriş yaptı.

Greenart Grup  markasıyla 2003 yılından bu yana birçok önemli projeye imza atan Vahdet Erdoğan,  son olarak sinema sektöründe Nasipse Olur filmi ile büyük başarıya atmıştı.

www.uygunabuldum.com adresi ile hizmete girecek yeni sektörde de en büyük hedeflerinin ticari başarı ve müşteri memnuniyeti olduğunu ifade eden Greenart Grup’un kurucusu Vahdet Erdoğan; “Uyguna Buldum, kalite anlayışı ile ürettiği kanvas tabloları, yaşam alanlarınızı süsleyebilmeniz için, %100 müşteri memnuniyeti ile adrese teslim edecek.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.