DOLAR 32,3143 0.19%
EURO 35,1241 -0.03%
ALTIN 2.290,320,58
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fahrettin Altun’dan, yaptığı haberi silen BBC Türkçe’ye yanıt

Fahrettin Altun’dan, yaptığı haberi silen BBC Türkçe’ye yanıt

ABONE OL
23 Ağustos 2021 23:58
Fahrettin Altun’dan, yaptığı haberi silen BBC Türkçe’ye yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, konu hakkında yaptığı paylaşımda, “Evet. İngiltere Savunma Bakanının ‘olmayan ifadeleri’ üzerinden hükümetimize saldıranları üzecek bir haberimiz var! Başta BBC Türkçe olmak üzere bu yalanı dolaşıma sokan medya kuruluşları biz yalanlarını ortaya çıkarınca ilgili paylaşımlarını sildiler. Bu iyi, fakat. Bu yalanın peşine takılıp milletimizi yalan ve yanlış bilgilerle meşgul edenler ne olacak? Yapmayın! Bunu alışkanlık haline getirdiniz, yazıktır! Milletimize bir özür borcunuz var. Lütfen özür dileyin ve artık yalan söylemeyi bırakın” açıklamasında bulundu.

‘Cumhurbaşkanımızdan öğrenin’ şeklinde sözlerine devam eden Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılında paylaştığı ve “Yalan üzerine, karalama, iftira, itham üzerine siyaset yapılmaz. Siyaset hizmetle yapılır, planla yapılır, projeyle yapılır” ifadelerini kullandığı tweet ile açıklamasını tamamladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.