DOLAR 32,4092 0.26%
EURO 35,3430 0.14%
ALTIN 2.325,240,27
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Arslan: Kötü konum evi de aynayı da öldürür

Fatih Arslan: Kötü konum evi de aynayı da öldürür

ABONE OL
3 Ekim 2021 12:08
Fatih Arslan: Kötü konum evi de aynayı da öldürür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayna Merkezi’nin CEO’su Fatih Arslan dekorasyon sektörüne dair tüyolar verdi. Aynaların doğru kullanımının çok önemli olduğunu belirten Arslan, “Aynanın yanlış yerde olması bir evi fazla itici fazla kalabalık gösterebilir. Öte yandan yine aynanın doğru konumlandırılması ise küçük bir evin daha büyük görünmesine, karanlık bir odanın ise aydınlık olmasına katkı sağlayacaktır. ” dedi.

Bu fahiş hataları önlemek için tasarımdan önce ücretsiz keşif yaptıklarını belirten Fatih Arslan, “Bazı müşterilerimiz bizden küçük alanlar için küçük aynalar tasarlamamızı veya kocaman bir salonu bir de ayna ile kaplamamızı istiyorlar. Evet, biz her isteğe uygun hizmet veririz ama dekorasyon faciaları oluşturmamak için, doğru yaklaşımları müşterilerimiz ile de paylaşırız. ” ifadelerini kullandı.

İnternet platformlarını da son derece etkin kullanan Fatih Arslan aynı zamanda da bir internet fenomeni. Başta TikTok olmak üzere birçok sitede paylaştığı ayna videoları her gün milyonlarca insana ulaşıyor.

Bu konuya da değinen genç CEO, ” İnternet günümüzün olmazsa olmazı. Buradaki amacımız fenomen olmaktan ziyade aynanın ne kadar etkili ve estetik bir malzeme olduğunu göstermek. Tabi bu estetik bakış açısını herkese kazandırmak.” diyerek sosyal medyada bulunma amaçlarını açıkladı. Sadece bireylere değil sektördeki rakiplerine de ilham verdiklerini belirten Fatih Arslan, dünyayı yakından takip etmeniz, yenilikleri yansıtmamız sektöründe gelişim göstermesine olanak sağlıyor.” dedi.

Fatih Arslan’ın sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/byfatiharslan/

https://www.tiktok.com/@byfatiharsln

https://www.facebook.com/fatih.arslan.3914

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.