DOLAR 32,3894 0.2%
EURO 35,0849 -0.02%
ALTIN 2.324,920,25
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hostingall Birleşik Krallıklar Londra’da Aktif Hizmette!

Hostingall Birleşik Krallıklar Londra’da Aktif Hizmette!

ABONE OL
22 Ekim 2021 16:06
Hostingall Birleşik Krallıklar Londra’da Aktif Hizmette!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genel hizmet alanları içerisinde beklenilen performansı var eden Hostingall, ülkede ve yurtdışında hizmette bulunan, şubelerini açan ilk sunucu barındırma firması olarak bilinmektedir. Avrupa’da ilk şubesini İngiltere Londra’da açan Hostingall Avrupa’da hizmet veren ilk Türk firması olarak adını yazdırmıştır. Bu aşamada da sunucu barındırma işlemleri içerisinde kalitesinin seviyesi de çok net bir biçimde görülmektedir. Genel olarak bilişim ve gelişim hizmetleri bünyesinde bireysel, kurumsal ve kamu kuruluşlarına hizmet sunan Hostingall¸ 2004 yılında kurulduğundan bu yana da kendi farkını belli etmektedir. Bulundurduğu yüksek performanslı sunucuların yanı sıra, sunucularının diğer özellikleri ve hizmet seviyesindeki kalite ile de öne çıkmaktadır.

Her daim gelişime odaklı olan, altyapısındaki ilerlemeleri doğru şekilde sürdürmesine ek teknolojinin olanaklarını kullanan Hostingall alanında lider konumunda olan firmalardan biridir. Bu aşamada her daim en güncel bilgileri de en hızlı çözüm seçenekleri ile sunmaktadır. Tüm bu durumlar göz önüne alındığında da Hostingall, sunucu paketleri için müşterilere gerekli uygunluğa da sahip olmaktadır.

Hostingall Sorunsuz Servis Hizmetlerinde Ön Planda!

Gelişimlerini yurt içerisinde gösterdiği gibi yurtdışında da müşterilerinin memnuniyetlerini var eden Hostingall, sizleri limitsiz paketlerle karşılamaktadır. Paketlerin limitsizliğinin yanında servis hizmetlerinde herhangi bir sorunun olmaması, gerekli sertifikaların bulunması büyük ayrıcalıklardan biri olarak bilinmektedir. Hostingall sunucular için en uygun fiyatları da var ederken Hostingall, hem transfer aşamasında en kolay adımlarla karşılaşmanızı sağlamakta hem de satış sonrası desteklerinde de gösterilen özveriyi ön plana çıkarmaktadır.

https://www.instagram.com/hostingall/

https://www.facebook.com/hostingall

https://tr.linkedin.com/in/hostingall

https://twitter.com/hostingall

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.