DOLAR 32,3490 0.29%
EURO 35,1360 -0.02%
ALTIN 2.309,381,41
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mümin TUNABOYLU   / Satınalma Direktörü – Stratejik Satınalma Yönetim Danışmanı
  • Son Vakit Haber
  • Gündem
  • Mümin TUNABOYLU / Satınalma Direktörü – Stratejik Satınalma Yönetim Danışmanı

Mümin TUNABOYLU / Satınalma Direktörü – Stratejik Satınalma Yönetim Danışmanı

ABONE OL
3 Kasım 2021 16:30
Mümin TUNABOYLU   / Satınalma Direktörü – Stratejik Satınalma Yönetim Danışmanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Uludağ Üniversitesi İİBF Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur. Yüksek Lisans Eğitimini Pazarlama üzerine tamamlamıştır. 10 yılı aşkın süredir Kurumsal olarak Satınalma mesleğini icra etmekte olup birçok başarılı projeye imza atmıştır.  Ulusal ve Uluslararası firmalarda Satınalma alanında üst düzey yönetici olarak görev yapmış olup profesyonel yöneticiliğe devam etmektedir.

Tasarruf ve Maliyet Optimizasyon çalışmaları, Değer Mühendisliği, Merkezi Satınalma Fonksiyonlarının kurulması, Kategori Satınalma yapısının oluşturulması gibi projelerin yönetimini gerçekleştirmiştir.

Satınalma Temel Eğitimi, İşletmelerde Tasarruf, Profesyonel Satınalma Disiplinleri, Uzman Satınalma Eğitimi gibi çeşitli eğitimler de vermektedir.

Dergi ve sosyal mecralarda makale ve yazıları yayınlanmaktadır. Ülkemizin önde gelen Satınalma derneklerinde aktif olarak görev almakta olup Satınalma alanında düzenlenen fuar ve organizasyonlarda Moderatör & Panelist olarak katılmaktadır.

Mail: [email protected]

İnstagram: https://www.instagram.com/mumintunaboylu/ 

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mümin-tunaboylu/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.