DOLAR 32,3834 0.19%
EURO 35,1381 -0.06%
ALTIN 2.323,100,18
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

NANOPAX DEZENFEKTAN HİJYEN TABLETLERİ

NANOPAX DEZENFEKTAN HİJYEN TABLETLERİ

ABONE OL
25 Ağustos 2021 15:02
NANOPAX DEZENFEKTAN HİJYEN TABLETLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maksimum Hijyen Minimum Maliyet

Nanopax Efervesan Hijyen DEZENFEKTAN Tabletleri, tüm yüzeylere etkili hijyen sağlar.  Kullanımı oldukça pratiktir. Farklı kullanım alanları için 5 çeşit Nanopax Hijyen Tableti bulunmaktadır. Tabletler, gıda sterilizasyonunda kullanılmakta olan aktiflerden üretilmekte olduğu için çevreye ve canlılara bir zararı bulunmamaktadır. Kullanım alanı çok geniş olup, tamamen çevreye duyarlılık ilkeleri göz önünde bulundurularak üretilmişlerdir. Hafifliği ve çok az hacim kaplamalarından ötürü taşınması ve depolanması kolaydır. Temizlikte çok amaçlı olarak güvenle kullanılabilmektedir.

NanoPax Hijyen Tabletleri Çeşitleri ve İçeriği:

NanoPax Hijyen Ürünleri Ltd. Şti. tarafından Türkiye’de üretilen NanoPax Efervesan Hijyen Tabletleri, Ultra Hijyen, Mutfak Temizleyicisi, Banyo Temizleyicisi, Yer & Yüzey Temizleyicisi ve Cam Temizleyicisi olarak 5 çeşide ayrılır. Her bir kutunun içerisinde ise 4’er tane efervesan tablet bulunur. Hijyen Tabletlerinin aktif maddesi Chloramine-T’dir.  Her bir tablet 0,50 gr Chloramine-T (Halamid) içermektedir. Toksik ve kanserojen maddeler içermez. Alkol barındırmaz.  Efervesan yapısıyla taşıma ve depolama maliyetlerini minimize eder.

NanoPax Hijyen DEZENFEKTAN Tabletleri Kullanımı ve Kullanım Alanları:

NanoPax Efervesan Hijyen Tabletlerinin kullanımı basittir; 1 adet tablet 1 litre suya atılır ve çözülene kadar bekletilir. 2-3 dakika içerisinde tamamen eridikten sonra kullanıma hazırdır. Her türlü ULV, foglama tipi cihaz veya silme bezi ile kullanılabilir. Ev, iş yeri, okul, restoran, kuaför, güzellik merkezi, spor salonu, ibadethane, yaşam alanı, mutfak, banyo gibi mekanlarda, tüm yer ve yüzeyleri hijyenik hale getirmek için kullanılmaktadır.

Tabletlere temas edildikten sonra eller temiz su ile yıkanmalı ve tabletlerin tozunun göz ile temas etmesinden kaçınılmalıdır. Çocukların ulaşamayacakları yerlerde muhafaza edilmelidir. Tabletler kesinlikle ağız yoluyla alınmamalı ve yutulmamalıdır.

Saklama Koşulları ve Geri Dönüşüm:

Tabletleri direkt güneş ışığına maruz bırakmadan rutubetsiz kuru bir ortamda 25°C altındaki sıcaklıklarda saklamak gerekmektedir. Kullanılmadıkları zaman tüp ve sıvı haldeki hijyen ürünleri kapakları kapalı olarak muhafaza edilmelidir. NanoPax Hijyen Tabletlerinin plastik tüpleri, geri dönüşümlü malzemelerden üretilmektedir. Minimum plastik atık ve minimum karbon salınımı desteklemektedir.

Muradiye Mahallesi, Hüsrev Gerede Caddesi

No:4/13 Uğur Palas Apt. 34357 Beşiktaş/İstanbul

+90 212 260 24 20

+90 532 377 97 12

[email protected]

www.nano-pax.com

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.