DOLAR 32,3245 0.22%
EURO 35,0940 -0.11%
ALTIN 2.300,531,03
BITCOIN 23031672,95%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nurettin Caferov, ‘AKELA’ adlı şarkısıyla geliyor

Nurettin Caferov, ‘AKELA’ adlı şarkısıyla geliyor

ABONE OL
30 Ekim 2021 15:06
Nurettin Caferov, ‘AKELA’ adlı şarkısıyla geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

‘Good Day single şarkısıyla çıkış yapan Nurettin Caferov, ‘AKELA’ adlı yeni single çalışması ile müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

 

Daha önce yayınladığı şarkılarla dikkat çeken Nurettin Caferov’un ‘AKELA’ adlı single’ı Eylül ayında müzikseverler ile buluşacak. Şarkının aranjesi Sagop Rzayeff’e, mastering çalışması Orkhan Musayeff’e aitken klibin yönetmenliğini ise Nurettin Caferov’un kendisi üstleniyor.

Almanya’nın Schwarzwald Bölgesi’nde çekimi yapılan klibin senaryosunu Nurettin Caferov kendisi kaleme aldı. Mayıs ayında ‘AKELA’ adlı single şarkısını yayınlayan Nurettin Caferov, Haziran ayında ise ‘Roman’ adlı single çalışmasının klibini çekti.

Nurettin Caferov; ”Pandemi döneminde klip çekimleri aksadı ve benim gibi bir çok sanatçı arkadaşımın da şarkılarını yayınlarken çektiği zorluğu görüyor ve üzülüyorum ama bugünleri geride bırakacağımıza canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu ve kliplerin gecikme sebeplerini de açıklamış oldu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.