DOLAR 32,5800 0.07%
EURO 35,0098 0.43%
ALTIN 2.423,740,04
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son Moda Erkek Bileklikleri

Son Moda Erkek Bileklikleri

ABONE OL
29 Aralık 2020 16:21
Son Moda Erkek Bileklikleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erkekler, sade ve şık tarzlarını bileklik kullanarak hareketlendiriyor ve klasik giyimlerini farklı hale getiriyorlar. Bileklikler yaşa ve tarza göre farklı şekillerde ve farklı malzemelerden üretilir. Hem kordonları hem de üzerlerindeki şekilleri bakımından kullanabileceğiniz birçok seçenek vardır. Kordonları genellikle metal, deri ve gümüş olmakla beraber bunların üzerinde gümüş semboller, doğal taşlar ve boncuklar kullanılır. Denizci temalı bileklikler de günümüzde çok ilgi görüyor. Yaz aylarında kullanılan ve metalden üretilen figürleriyle en sevilen modellerdendir.

Sağlık açısından da rahatlıkla kullanabileceğiniz gümüş bileklikler, isim yazılı olarak da yapılabiliyor. Aynı zamanda farklılık arıyorsanız, hat sanatı ile işlenen veya kelepçe şeklindeki gümüş bileklikleri tercih edebilirsiniz. VeTesbih sitesinden alabileceğiniz gravür desenli gümüş bileklere varana kadar çok farklı şekillerde üretilen bu aksesuarlar, doğal ametist taşı ile de yapılabiliyor.

Bütçenize göre seçebileceğiniz damla kehribar bileklikler de kullanabileceğiniz şık modellerdir. Aynı zamanda inançlı kişiler için nakkaş gümüş bileklikler veya kılıç kalkanlı bileklikler de hediye olarak alınabilir.

Hediyelik Erkek Bileklik Fiyatları

Erkek bileklik fiyatları, çok değişkendir. Fiyatta etkili olan şey kordon malzemesidir. Kordonlar çok farklı malzemelerden ve farklı özelliklerde üretilebiliyor. Hediye olarak alacağınız bilekliğe isim yazdırabilir veya özel bir tasarım yaptırabilirsiniz. İşlemeli bilekler de günümüzde çok tercih ediliyor. Alacağınız kişinin zevkine ve tarzına göre seçim yapabilir, VeTesbih sitesinden uygun fiyatlarla ürün satın alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.