DOLAR 32,3490 0.29%
EURO 35,1360 -0.02%
ALTIN 2.309,381,41
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

15 Temmuz şehidi Murat Kocatürk’ün babası: ‘5 sene geçti ama yüreğimizdeki sızı hiç dinmiyor’
  • Son Vakit Haber
  • Gündem
  • 15 Temmuz şehidi Murat Kocatürk’ün babası: ‘5 sene geçti ama yüreğimizdeki sızı hiç dinmiyor’

15 Temmuz şehidi Murat Kocatürk’ün babası: ‘5 sene geçti ama yüreğimizdeki sızı hiç dinmiyor’

ABONE OL
15 Temmuz 2021 12:28
15 Temmuz şehidi Murat Kocatürk’ün babası: ‘5 sene geçti ama yüreğimizdeki sızı hiç dinmiyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi ziyaretçi akınına uğradı. Şehit ve gazilerin eşyalarının bulunduğu Hafıza 15 Temmuz Müzesi’ne gelen vatandaşlar, şehitleri dualar ederek anıyor.

Ziyaretçiler arasında bulunan 15 Temmuz şehidi Murat Kocatürk’ün babası Bayram Kocatürk, “Oğlum 15 Temmuz’dan 3 ay önce Türkmen Dağı’na gitmişti şehit olmak için. Orada nasip değilmiş, geldi 15 Temmuz’da. Her gün söylüyordu, ‘Baba ben şehit olacağım, baba ben şehit olacağım’ diye. Son günde zaten abdestini alıp çıktı. 5 sene geçti ama 5 sene değil de sanki her gün yaşıyormuşuz gibi. Biz her gün yaşıyoruz, gece gündüz her an. Zaten yüreğimiz yaralı, o sızı hiç dinmiyor. Bazı hainler çıkıp da ekranda konuştukları zaman o yaramız daha da sızlıyor” dedi.

Öğrencileriyle birlikte müzeyi ziyarete gelen hafız Hüseyin Biral ise, “Hafızlık sınıfı öğrencileriyle birlikte 15 Temmuz ruhunu yeniden görmek, hissetmek üzere geldik. Hepsi birbirinden değerli olan öğrencilerimizle 15 Temmuz şehitlerimizin aziz hatırasını yad etmek için buraya geldik. Birliğimizin, beraberliğimizin nişanesi olarak öğrencilerimizle burada bulunuyoruz” diye konuştu.

Furkan Çon – Metin Başar
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.