DOLAR 32,3675 0.14%
EURO 34,9860 -0.29%
ALTIN 2.323,940,21
BITCOIN 22758111,07%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABD’de Yaşanan Hortum Felaketinde 11 Kişi Hayatını Kaybetti

ABD’de Yaşanan Hortum Felaketinde 11 Kişi Hayatını Kaybetti

ABONE OL
25 Mart 2023 12:16
ABD’de Yaşanan Hortum Felaketinde 11 Kişi Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

ABD’nin güney eyaletlerinden birinde meydana gelen hortum felaketi sonucunda en az 11 kişi hayatını kaybetti. Felaketin etkisiyle birçok ev ve iş yeri de zarar gördü.

Yetkililer, felaketin etkisini azaltmak için olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildiğini belirtti. Kurtarma çalışmaları sırasında kayıp kişilerin bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Felaketin nedeni henüz net olarak belirlenemedi. Ancak, bölgede sıklıkla yaşanan fırtınaların hortum oluşumuna neden olduğu biliniyor.

Hortum felaketi sonucunda can kayıplarının yanı sıra, birçok insan da evsiz kaldı. Yetkililer, evsiz kalan insanlara yardım etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

ABD’de son yıllarda sık sık doğal afetler yaşanıyor ve bu felaketlerde birçok insan hayatını kaybediyor. Bu felaketlerin nedeni olarak, iklim değişikliği ve çevresel faktörler gösteriliyor.

Felaketin yaşandığı bölgede yaşayanlar ise, felaketin şiddetinden kurtulmanın yanı sıra, yıkımın ardından yeniden hayatlarına devam etmek için çaba harcıyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.