DOLAR 32,5800 0.07%
EURO 35,0098 0.43%
ALTIN 2.423,740,04
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amana Servis

ABONE OL
1 Temmuz 2022 20:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

İstanbul’da tek adres her insanın tercih etmiş olduğu amana servis vatanımızda en fazla  hizmet veren İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakasında bir numaralı hizmet veren servistir. Amana Servis, Amana buzdolabı ve bütün ürünlerinin tamirini vatanımızda ki  bütün firmalara bakıldığında en güzel fiyatla müşterilerine sunar. Amacı müşterilerinin en iyi kalitede hizmet almasını sağlamaktır.

 

Amana servis hangi şehirlerde bulunuyor?

 

Dilediğiniz saat arasında İstanbul ve İstanbul’un bütün ilçelerinde hizmet vermektedir. Amana servis müşterilerine yerinde özgün parçalar ile sorunsuz tamir desteği sunmaktadır. Amana servise ulaşmak istenilen her gün ve her saat arasında mümkündür. İhtiyaçlarınızı eksiksiz olarak karşılayacak olan Amana Servis’i hayatınızın her alanında sizle olacak.

 

Amana servis ulaşım kolaylığı

 

Dilenilen her saat arasında 7/24 tamir, bakım, tamir ve yedek parça olmak suretiyle buzdolabı ve öteki bütün elektronik eşyaları kapsayan bir hizmet verilmektedir bu elektronik eşyalar zaman içinde eskiyor ve deformasyona uğramış oluyor işte burda hayatınıza Amana Servis giriyor . Sizin bütün ihtiyacınız olan şeyleri karşılamak adına Türkiye’de bir numara olan  Amana Servisi iş başında.

 

 

 

Amana Servis ücretlendirme nasıl oluyor?

 

Ülkemizde en ekonomik fiyatlı çalışan ve teknik olarak rakip firmaların misal almış olduğu tek firma  olan Amana Servisi ücretlendirilmesi her eve ekonomik yönden müsait ve alan kişi ayırmaksızın aynı fiyata hizmet vermektedir. Servis ücretlendirilmesi her eve ve ekonomiye müsait durağan bir biçimde 100 tldir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.