DOLAR 32,6086 0.45%
EURO 35,2174 -0.06%
ALTIN 2.322,260,15
BITCOIN 22939492,80%
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amcanın Yeri Melekler’e süpriz ziyaret !

Amcanın Yeri Melekler’e süpriz ziyaret !

ABONE OL
27 Kasım 2021 23:05
Amcanın Yeri Melekler’e süpriz ziyaret !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’nın Kurttepe bölgesinde hizmet vermeye devam eden Amcanın Yeri Melekler, geçtiğimiz günlerde kafesinde herkesin yakından tanıdığı Murat Övüç’ü ağırladı.

Renkli görüntülere sahip olan buluşmada fal baktırmayıda ihmal etmeyen fenomen, kafenin Atatürk’e sonsuza kadar rezerve ettiği masada duygusal anlar yaşadı. Ayrıca kafe’nin gelirlerinin %10’luk kısmını ihtiyaç sahipleri ve sokak hayvaları ile buluşturması Murat Övüç’ün dikkatlerinden kaçmadı. Ev yemeklerinden, Dünya mutfağına kadar bir çok yemek çeşidini menüsünde barındıran kafe, mükemmelbir sunum ile Murat Övüç’ün kalbini adeta fethediyor.

Baktırdığı fallardan sonra kafeyi tekrar ziyaret edeceğini vurgulayan ünlü fenomen, işletmeyi sokak hayvanlarına yaptığı yardımlardan dolayı daha önce duyduğunu, fakat gitmeye bir türlü vakit ayıramadığı belirtiyor. Kafe’nin güler yüzlü sahibi ve Türkiye’nin amcası Mehmet Bozkurt ile eğlenceli sohbetlerinin ardından oradan ayrılan Murat Övüç, gerek konsept gerek yapılan yardımlardan ötürü çok mutlu olmuşa benziyor. Eğer sizde Adana ve çevre illerde ikamet ediyorsanız mutlaka Amcanın Yeri Melekler’e uğramalısınız. Fal baktırmak isteyenler için ayrıca Türkiye ve Avrupaya canlı fal hizmeti sunan kafeye +90 (532) 797 36 50 numaralı telefondan ulaşarak, hemen fal bakımı talebinde bulunabilirsiniz.

https://www.instagram.com/amcaninyerimelekler
https://www.twitter.com/meleklerfal
https://vm.tiktok.com/ZSJtwgDkx
https://youtube.com/amcaninyerimelekler

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.