DOLAR 32,3700 0.15%
EURO 34,9579 -0.33%
ALTIN 2.324,290,22
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalya’da “Ulvi Fatime” coşkusu

ABONE OL
10 Nisan 2022 14:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Aztagram organizasyonu ve Akela Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Antalya Açıkhava Konserleri’nde önceki akşam Türk pop müziğinin başarılı ismi Ulvi Fatime sevenleriyle buluştu.
Son dönemlerde ard arda yayınladığı ‘Xatireler’, Yar Iste, ‘Ulduzum’ şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren başarılı popçu Ulvi Fatime, Antalyada Açıkhava’da hayranlarını coşturdu.
Gecede ‘Silent’, ‘Ulduzum’, ‘Remember’ gibi hit olmuş şarkılarını seslendiren Ulvi Fatime, yaklaşık iki buçuk saat sahnede kaldı.
Ulvi Fatime, gecede hayranlarını hem şarkılarıyla coşturdu hem de esprileriyle güldürdü. Ulvi Fatime konser boyunca enerjisi ve neşeli tavrıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçı, şarkı aralarında seyircilerine takılıp, espri yapmayı da ihmal etmedi.
Antalya Açıkhava sahnesinde dinleyicileriyle buluşan Ulvi Fatime, ikinci yarı açılışını sürpriz bir düet ile yaptı. Nuraddin ile ‘Lood Me’ şarkısında düet yapan Ulvi Fatime, müzikseverlerden büyük alkış aldı.

Ulvi Fatimen’ı dinlemeye gelenler arasında Sagop Rzayev ve Roya da vardı.

Spotify:  https://open.spotify.com/artist/2MRe7ZOj67QGLdW0rxkabC 
Instagram:  https://www.instagram.com/ulvifatime_/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.