DOLAR 32,4993 -0.14%
EURO 34,9572 0.32%
ALTIN 2.428,990,25
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalya’nın kayak merkezi Saklıkent misafirlerini bekliyor

Antalya’nın kayak merkezi Saklıkent misafirlerini bekliyor

ABONE OL
31 Ocak 2021 17:27
Antalya’nın kayak merkezi Saklıkent misafirlerini bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüs sebebiyle yazın turizm sezonunu yüzde 70’lik kayıpla kapatan Antalya kış turizminde de iddialı. Pandemiye rağmen güvenlik sertifikalarıyla yıl boyunca 3,5 milyon turiste ev sahipliği yapan Antalya, misafirlerine artık denizle birlikte kayak yapma imkanı da sunuyor. Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde denize giren tatilciler, isterlerse sahile 50 kilometre uzaktaki Beydağlar’ının zirvesindeki 1900 rakımlı Saklıkent Kayak Merkezi’ne çıkıp kayak yapabiliyorlar. “Kapının önünde kayak keyfi” sloganıyla telesiyej ve teleskilere yürüme mesafesindeki 4 ayrı pistiyle 500 dağ evinin yer aldığı Saklıkent, kayak sezonunu açtı. 30 santimetreye ulaşan kar kalındığını ve 23 Şubat’a kadar sürecek olan sömetir tatilini fırsat bilen özellikle Antalyalılar soluğu Saklıkent’te aldı.

Nisan ayı başına kadar kaliteli kayak hizmeti veren Saklıkent’te kar kalınlığı mevsim şartlarına göre zirvede 4 metreye kadar çıkabiliyor. Bölgedeki tesis işletmecileri, kar yağışı sebebiyle geç açılan sezona rağmen umutlu olduklarını ve bölgenin kayağa müsait olduğunu belirterek, herkesi Saklıkant’e davet ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.