DOLAR 32,5153 -0.08%
EURO 34,9414 0.28%
ALTIN 2.434,080,46
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arabesk Remixe Yeni Bir Nefes

Arabesk Remixe Yeni Bir Nefes

ABONE OL
12 Mart 2022 14:33
Arabesk Remixe Yeni Bir Nefes
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde arabesk remix alanında özel floraya sahip olan sanatçı sayısının az oluşu gündem olurken genç remixci Kadir Sarı yapmış olduğu müziklerle bu alana damgasını vuruyor. İlginç remixlerle farklı bir tonda ve renkte müzik yapan genç remixci, yapmış olduğu parçalarla gündem oluşturuyor.

Kadir Sarı 1998 yılında Van’ın Muradiye ilçesinde doğdu. Henüz 24 yaşında olan renk müzisyen, farklı türde remixleri ile müzik severlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Marmara üniversitesi Bilgisayar mühendisliği bölümü mezunu olan Kadir Sarı, 4 sene düğün fotoğrafçılığı yaptıktan sonra Slap House ve trap müzik ile ilgilenmeye başladığını ve 2017 yılından beri dolu dolu müzikle geçen bir yaşamı olduğunu anlatıyor. Günü her anında müzik tutkusunu tüm varlığı ile yaşayan remixci artık bunun kendisi için bir yaşam tarzı olduğunu belirtiyor.

Remix yaptığı tüm parçaları adeta yaşayan genç remixci, arabesk remix ile bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor. Bu müziğin bir hayat felsefesi olduğunu belirten Kadir Sarı, YouTube üzerinden çok büyük bir kitleye hitap ediyor.

Arabesk remix alanında oldukça az ve kaliteli bir dinletinin bulunduğunu ileten Kadir Sarı yapmış olduğu bu farklı çalışmalar ile arabesk müziğe ilgi duyanlara hitap ediyor. Arabeskin de remixinin yapılabileceği ve çok da keyifli bir dinleti oluşabileceğini tüm müzik severlere gösteriyor. Sahip olduğu yetenek ve remi konusundaki bilgi ver birikimi onu başarıya kavuşturuyor.

Instagram:

https://www.instagram.com/iamkadirsari/

Youtube:

https://www.youtube.com/arabeskremixci

https://www.youtube.com/kad1r

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.