DOLAR 32,5153 -0.08%
EURO 34,9414 0.28%
ALTIN 2.434,080,46
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BABALARA VE DOĞAYA SAYGIYLA

BABALARA VE DOĞAYA SAYGIYLA

ABONE OL
16 Haziran 2020 09:47
BABALARA VE DOĞAYA SAYGIYLA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

RAMSEY; mağazalarında ve www.ramsey.com.tr ‘de yerini alan hem babaların stiline şıklık ve rahatlık katacak hem de doğaya saygıyla tasarlanan ürünleri ile hediye seçimini kolaylaştırıyor.

RAMSEY, Babalar Günü’nü şıklığı doğallık ve rahatlıkla buluşturan tasarımlarıyla karşılıyor. Çok hafif koton ve koton-keten karışımlı ceketler, doğal kumaşların konforuna sahip gömlekler, üzerinizde yokmuş hissi veren incelikteki polo t-shirtler, şık-sportif stili destekleyen pantolonlar, gün boyu hem ev içinde hem dışarıda giyilebilecek kadar rahat ve şık joggerlar, sweatshirtler ve aksesuarlar RAMSEY’in şık hediye seçenekleri arasında öne çıkıyor.

Terletmeyen, leke tutmayan, antibakteriyel gibi özelliklere sahip gömlekler, organik denimler de babasına farklı, yenilikçi ve ona iyi hissettirecek bir hediye almak isteyenlerin değerlendirebileceği alternatifler arasında. RAMSEY Gift Card ise hediye seçiminde kararsız kalanlar için şık bir alternatif olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.