DOLAR 32,5762 0.09%
EURO 35,0273 0.44%
ALTIN 2.421,77-0,04
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Bahçeli, Albayrak’ın istifasına sessiz kaldı

ABONE OL
11 Kasım 2020 12:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP lideri Devlet Bahçeli daha önce Albayrak’a yönelik eleştirilere tepki göstermiş ve Albayrak’ı başarılı bulduğunu açıklamıştı.

MHP, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasının ardından suskunluğunu sürdürüyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha önce Albayrak’a yöneltilen eleştirilere karşılık, “Çok başarılı bulduğumuz Sayın Berat Albayrak’a verip veriştiriyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

MHP İSTİFAYA HALA SUSKUN

Siyasetin bir numaralı gündemi olan damat Berat Albayrak’ın istifasının ardından her kesimden yorumlar gelirken, Cumhur İttifakı ortağı MHP ise sessizliğini koruyor. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle ekonomide yaşanan problemler, eleştiri oklarının iktidara ve özellikle Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a yönelmesine neden olmuş, MHP’den Albayrak’a destek açıklaması gelmişti.

“ÇOK BAŞARILI BULUYORUZ”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Albayrak hakkında yaptığı açıklamada, “Çok başarılı bulduğumuz Sayın Berat Albayrak’a verip veriştiriyorlar! İnsanda biraz edep olur, biraz erdem olur, Kemal Derviş’in yardakçıları, devşirilmiş ucubeler Türk milletini kandıramazlar. Hep aynı terane! Hep aynı masal! Kasamız boşalmış; başka, IMF’ye gidilecekmiş; ekonomi çok kötü yönetiliyormuş! Türkiye fırtınaya karşı bütün imkan ve iradesiyle direniyor. Hiç kimse çöküşü heves etmesin, çünkü kursaklarında kalacaktır” demişti.

ALBAYRAK ARAYIP TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Bu açıklamaya karşılık olarak damat Albayrak da Bahçeli’yi telefonla arayarak destek açıklamasından dolayı teşekkür etmişti. Görüşmenin ardından sosyal medyadan da paylaşım yapan Albayrak, “Tüm gayreti ile büyük ve güçlü Türkiye idealini sahiplenen, siyasette gayesi millet olan sizlerin ekonomideki mücadelemize verdiği destek bizler için tarifsizdir. Bu destek ile aşamayacağımız badire yoktur. Size ve şahsınızda MHP ailesine şükranlarımı sunarım” demişti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.