DOLAR 32,5827 0.32%
EURO 34,8310 0.2%
ALTIN 2.501,740,71
BITCOIN 20952821,35%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başarıdan Başarıya Koşan Bir Hayat Hikayesi

Başarıdan Başarıya Koşan Bir Hayat Hikayesi

ABONE OL
17 Aralık 2021 10:02
Başarıdan Başarıya Koşan Bir Hayat Hikayesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Çil, 1987 yılında dünyaya gözlerini açtı. İstanbul depreminin yaşanmasının ardından da Trabzon’a yerleşti. Henüz çok küçük olmasına rağmen, o günlerde de başarı adımlarını atmaya başladı. Henüz on bir yaşındayken bir site kurdu. Kurduğu bu siteyle de bilişim sektörü içerisindeki ilk basamağını tırmanmış oldu. 2003 yılında İVEA Bilişim LTD ŞTİ.’ni kurdu. İleride çok daha büyük başarılara imza atacağı o zamanlardan da belliydi. Camfrog Chat Programı’nın Türkiye Distribütörlüğünü ile beraber Netdirekt Türkiye Bayiliği’ni üstlendi.

Bilişim sektörü içerisinde başarılarla devam eden hayatında, 200’ün üzerinde sunucu kiralama hizmeti gerçekleştirdi. Böylece çok sayıda internet sitesinin de kurulumunu sağladı. Akabinde 2008 yılında da kendi yazdığı HaberTS.com ile yayın hayatına güçlü bir giriş yaptı. Hizmetleri içerisinde binlerce haber sitesine de altyapı hizmeti sağlayarak ilerledi. Kendi ilgi alanı üzerinde de yoğunlaşmaya devam eden Ali Çil, bilişim sektörünü bıraktı. Hedefleri doğrultusunda gazeteciliğe başladı. Hem gazetecilik yapması hem de haber sitesi sahibi olarak oldukça büyük bir ilerleme kaydetti.

Ali Çil Hayatını Gelişime Adadı

Haber sitesi içerisinde büyük bir ilgi alan Ali Çil, Trabzon’un en çok okunan haber sitesinin sahibi oldu. Aylık iki milyon kişiden fazlasının ziyaret ettiği site büyük bir ilgi kaynağı oldu. Ayrıca site için mobil uygulamalar da hazırlandı. Uygulama yine en çok ilgi çekenler içerisinde yer aldı. Şimdilerde de bu alanda güçlü bir gelişim var eden Ali Çil başarılı bir gazeteci.

Ali Çil’in Sosyal Medya Hesapları;
Twitter: https://twitter.com/61alicil
Instagram: https://www.instagram.com/61alicil/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.