DOLAR 32,5694 0.15%
EURO 34,7184 0.13%
ALTIN 2.411,97-0,84
BITCOIN %
Mersin
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bonna’dan eğitime ve geleceğin gastronomi profesyonellerine tam destek!

Bonna’dan eğitime ve geleceğin gastronomi profesyonellerine tam destek!

ABONE OL
23 Şubat 2022 15:16
Bonna’dan eğitime ve geleceğin gastronomi profesyonellerine tam destek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tasarladığı ve ürettiği inovatif ürünlerle otel, restoran ve kafeleri hem estetik hem de dayanıklı sofra eşyalarıyla buluşturan HoReCa markası Bonna, sosyal sorumluluk bilinciyle de öne çıkıyor. Bonna, Türkiye’nin çeşitli illerindeki gastronomi ve aşçılık eğitimi veren lise ve üniversite seviyesindeki 20’nin üzerinde okula ürün gönderimi sağladı. Her bir okula eğitim sürecinde kullanılmak üzere en az 150 parça premium segment sofra eşyası kazandıran marka, eğitime, yeme-içme sektörüne ve geleceğin sektör profesyonellerine tam destek verdi.  

Yeme-içme deneyimini mükemmelleştirmek amacıyla, farklı ihtiyaçlara uygun kişiselleştirilmiş ürün ve çözümler sunan teknolojik altyapısı, etik iş birliği modeli ve beraber büyümeye dair inancıyla çalışmalarını sürdüren HoReCa markası Bonna, sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkıyor. Bonna, Türkiye’nin çeşitli illerindeki gastronomi ve aşçılık eğitimi veren lise ve üniversite seviyesindeki 20’den fazla devlet okuluna ürün gönderimi sağladı. Her bir okula eğitim sürecinde kullanılmak üzere en az 150 parça premium segment sofra eşyası kazandıran marka, yeme-içme sektörüne, geleceğin sektör profesyonellerine ve eğitime tam destek verdi. İkinci ayağı önümüzde dönemde başlayacak olan projenin kapsamı geliştirilerek farklı iş birlikleriyle devam edecek.

Konu hakkında konuşan Bonna Satış Pazarlama Direktörü Reha Tavil, “Bonna olarak müşterilerimize, çalışanlarımıza, hissedarlarımıza, tedarikçilerimize, rakiplerimize, topluma ve çevreye karşı sorumluluk bilinciyle hareket etmek kurumsal kültürümüzün omurgasını oluşturuyor. Bu değerlerle beslenen bir kurum olarak, sosyal sorumluluklar noktasındaki hassasiyetimizi korumaya özen gösteriyoruz. Bir toplumun gelişiminin merkezinde duran eğitim ise bizim için daima desteklenmesi gereken bir alan. Dolayısıyla ihtiyacı olup bize talepte bulunan eğitim kurumlarımıza uzun zamandır ürün gönderimi sağlıyoruz. Son olarak 20’den fazla devlet okuluna 2 binin üzerinde ürünümüzü ileterek ihtiyaçlarını giderdik. Amacımız, hem gelecekte yeme-içme sektörünün profesyonelleri olacak gençlerimizin eğitim hayatları boyunca profesyonel malzemeleri deneyimlemesini sağlamak hem sektöre kalifiye personel kazandıran okullarımızın yanında olmak hem de sektörümüzde farkındalık yaratarak bu tip projelerin yaygınlaşmasını sağlamak. Bu ve benzeri çalışmalarımız gelecekte de daha kapsayıcı bir biçimde devam edecek” dedi.

Ürün gönderimi yapılan bazı okullar:

Sinan Bey Lisesi, Şehit Ömer Halisdemir Lisesi,  Bolvadin Bahçelievler Lisesi, Feriha Uyar Lisesi, Gazi Yakup Satar Lisesi,   Adıyaman Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Lisesi, Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mükrime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Uydukent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Alaattinbey Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Dicle Üniversitesi, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, İstinye Üniversitesi, Tekirdağ Şarköy Aşçılık Meslek Yüksek Okulu, Nevşehir Hacıbektaşı Veli Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksek Okulu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.