DOLAR 32,3554 0.31%
EURO 35,1493 0.03%
ALTIN 2.300,931,04
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çağrı merkezini Diyarbakır’a taşıyan Arzum’dan bölge istihdamına katkı

Çağrı merkezini Diyarbakır’a taşıyan Arzum’dan bölge istihdamına katkı

ABONE OL
4 Ekim 2021 15:12
Çağrı merkezini Diyarbakır’a taşıyan Arzum’dan bölge istihdamına katkı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arzum’un İstanbul’dan Diyarbakır’a taşıdığı çağrı merkezi hizmete girdi.
Müşterilerine her zaman samimi ve çözüm odaklı hizmet deneyimi yaşatmayı
amaçlayan Arzum yaptığı yatırımla bölgedeki istihdama katkıda bulunurken
Türkiye’nin her yerinden gelen çağrıları bu merkezden yönetecek. 

 

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, İstanbul’daki çağrı merkezini Diyarbakır’a taşıdı. Arzum, Anadolu’da işsizliğin yoğun olarak yaşandığı bölgede yaptığı bu yatırımla hem istihdama destek sağlıyor hem de toplum için bir umut olmayı amaçlıyor. Müşterilerine her zaman samimi ve çözüm odaklı hizmet deneyimi yaşatmayı hedefleyen Arzum, Diyarbakır’daki çağrı merkezinde 0850 222 1 800 numaralı telefondan, haftanın 6 günü 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek. Tüm Türkiye’den gelen çağrılar bu merkezden yönetilecek.

Türkiye’nin markasından Anadolu’ya yatırım

 

Arzum CEO’su Mete Zadil, çağrı merkezini İstanbul’dan Diyarbakır’a taşımanın kendileri ve bölge için önemine işaret etti. Zadil; “Arzum Türkiye’nin markası. Ürünlerimizle milyonlarca insanın hayatını kolaylaştırıyoruz. Müşteriye her zaman yakın olmak, ihtiyaçları olduğu anda onlara ulaşılabilmek bizim için çok önemli. Çağrı merkezi müşterinin sesidir. Çağrı merkezine ulaşan her talep, şikâyet, öneri ve teşekkür bizim gelişim alanlarımızı belirler. Bu geribildirimleri analiz ederek en iyi müşteri deneyimini yaratmak bizim işimiz. Genç nüfusa sahip Diyarbakır’a yaptığımız bu yatırımla Türkiye’nin en önemli gündem maddelerinden biri olan işsizlik sorununa bir nebze de olsa katkı sunduğumuz için mutluyuz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.