DOLAR 32,5983 0.35%
EURO 34,7834 0.08%
ALTIN 2.501,720,71
BITCOIN 20346281,72%
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DeFacto “Romantic Holiday” koleksiyonu ile tarzınıza zarafet katın

DeFacto “Romantic Holiday” koleksiyonu ile tarzınıza zarafet katın

DeFacto, tarzıyla fark yaratmak isteyenler için “Romantic Holiday” koleksiyonunu tasarladı. Pastel renklerin hakim olduğu ve özellikle toz pembenin öne çıktığı yeni koleksiyon, şık bir görünümün anahtarı oluyor.

ABONE OL
8 Nisan 2022 13:32
DeFacto “Romantic Holiday” koleksiyonu ile tarzınıza zarafet katın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Global moda markası DeFacto, rahatlığına ve şıklığına önem veren kadınlar için modest grubunda yer alan yepyeni bir koleksiyon tasarladı: Romantic Holiday. Koleksiyona hakim olan pastel ve siyah-beyaz renkler, her daim fark yaratmak isteyen kadınların tercihi olacak.

 

Bohem tarzdaki elbiseler, dökümlü gömlekler ve minimal desenlerin öne çıktığı koleksiyon, kendine zaman ayırmanın önemini de vurguluyor. Yoğun iş temposu ve hızlı akan hayata bir nefes almak isteyen ve tarzını da ön plana çıkarmak isteyen tüm kadınlar “Romantic Holiday” koleksiyonu ile kendini iyi hissedecek.

 

DeFacto Romantic Holiday koleksiyonuna www.defacto.com adresinden, DeFacto mobil uygulamasından ve tüm DeFacto mağazalarından ulaşılabiliyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.