DOLAR 32,4525 0%
EURO 34,8755 0.21%
ALTIN 2.477,270,62
BITCOIN %
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğuştan yürüme engelli Mehmet yol istiyor

Doğuştan yürüme engelli Mehmet yol istiyor

ABONE OL
13 Eylül 2021 13:20
Doğuştan yürüme engelli Mehmet yol istiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçeye bağlı Alibozlu köyünde yaşan 20 yaşındaki Mehmet Aygün’e doktorlar tarafından doğuştan yürüme engelli teşhisi konuldu. Yürüyemediği için arkadaşları gibi oyunda oynayamayan Mehmet’e İstanbul’dan hayırsever bir vatandaş akülü araba hediye etti. Köylerinde çiftçilik yaparak geçimlerini sağlayan ailesiyle birlikte yaşayan Mehmet, kendisine hediye edilen akülü arabasını evlerinin yolunun bozuk olmasından dolayı kullanamadı. Bunun üzerine kendisine hediye gelen akülü arabanın sevincini yolun bozuk olmasından dolayı yaşamayan Mehmet Aygün, yetkililere seslendi. Evlerinin önündeki yolun bozuk olmasından dolayı akülü arabasını kullanmadığını belirten Mehmet, yetkililerden yolun yapılmasını istedi.

Hediye olarak gönderilen akülü arabayı yolun bozuk olmasından dolayı Mehmet’in kullanamadığını söyleyen baba Yusuf Aygün, “Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Alibozlu köyünde oturmaktayım. Mehmet’in babasıyım. İstanbul’dan bir abimiz Mehmet’e akülü bir araba gönderdi. Yolumuz bozuk olduğu için oğlum arabayı kullanamıyor. Yetkililerden ricada bulunuyorum. Yolun yapılmasını istiyoruz. Yolumuz yapılırsa çocuğumda mutlu olur ailesi olarak biz de mutlu oluruz” diye konuştu.

Merden İslah
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.