DOLAR 32,3828 0.11%
EURO 35,0674 -0.2%
ALTIN 2.314,851,66
BITCOIN 22856412,93%
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FUTURE OF TECHNOLOGY’ WEBİNARINDA    TEKNOLOJİNİN GELECEĞİ KONUŞULACAK

FUTURE OF TECHNOLOGY’ WEBİNARINDA TEKNOLOJİNİN GELECEĞİ KONUŞULACAK

ABONE OL
22 Şubat 2022 12:49
FUTURE OF TECHNOLOGY’ WEBİNARINDA    TEKNOLOJİNİN GELECEĞİ KONUŞULACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vodafone Business, Inbusiness Dergisi iş birliğiyle, teknolojinin geleceğinin konuşulacağı ‘Future of Technology’ webinar serisini düzenliyor. Yıl boyunca farklı dönemlerde gerçekleşecek olan webinarlarda Bulut Teknolojinin Önemi ve Faydaları, IoT’nin Geleceği ve Önemi, 5G ve Yeni Nesil Teknolojilerle Sektörlerin Dönüşümü, Tarımda Dijitalleşme, Siber Güvenlik ve Önemi başlıklı konular ele alınacak. 24 Şubat’ta düzenlenecek ilk webinarda ise ‘Dijital Dönüşümün Anahtarı: Bulut’ta İş Yapmak’ başlığı altında şirketlerin dijitalleşme yolculuğu konuşulacak.

22 Şubat 2022- İşletmelerin dijital iş ortağı Vodafone Business, aylık ekonomi dergisi Inbusiness ile Future of Technology webinar serisini başlatıyor. Dünyada ve Türkiye’de yakın gelecekte ekonomik hayatı belirleyecek değişimin ele alınacağı webinar serisinde, iş dünyasının teknolojideki son gelişmelerle dijital iş modellerine nasıl adapte olacağı, rekabetin yeni kurallarının nasıl belirleneceği, değişimle şirketleri bekleyen zorluk ve fırsatlar, bu alandaki politikalara yön veren liderler, trendleri belirleyen uzmanlar ve bizzat bu dönüşümü gerçekleştiren isimlerle ele alınacak. Yıl boyunca devam edecek Future Of Technology webinar serisinde Bulut Teknolojinin Önemi ve Faydaları, IoT’nin Geleceği ve Önemi, 5G ve Yeni Nesil Teknolojilerle Sektörlerin Dönüşümü, Tarımda Dijitalleşme, Siber Güvenlik ve Önemi olmak üzere 6 farklı başlık, alanında uzman panelistlerle birlikte masaya yatırılacak. Webinar serisinin ilkinde ise ‘Dijital Dönüşümün Anahtarı: Bulut’ta İş Yapmak’ başlığı altında şirketlerin dijitalleşme yolculuğu konuşulacak.

Dijital dönüşümün en önemli anahtarlarından olan bulut teknolojileri konusunda sektör paydaşlarının düşünce ve deneyimlerine yer verecek olan webinar, Inbusiness Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hülya Güler ve Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy’un açılış konuşmalarıyla başlayacak. Bulutta çalışma hayatı, dijital dönüşümün sunduğu fırsatlar ve riskler, metaverse evreni ile farklı yaklaşımlar gibi fütüristik ve dijital dünyayı içine alan başlıkların irdeleneceği webinarda, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan özel konuşmacı olarak katılacak.

Webinar, “Buluta Taşınan Ekonomiye Uyum Sağlarken, Fırsatlar, Riskler ve Rekabet” konulu panel ile devam edecek. Deloitte Türkiye Ortağı Teknoloji Medya ve Telekomünikasyon Endüstrisi Lideri Metin Aslantaş moderatörlüğünde gerçekleşecek panelin katılımcıları ise; KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, Teknolojide Kadın Derneği Başkanı Zehra Öney, Progroup Uluslararası Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Salim Çam ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu olacak.

24 Şubat tarihinde saat 10:00-12:30 arası gerçekleşecek olan webinar www.inbusinessfutureoftechnology.com adresinden izlenebilecek.

Vodafone hakkında

Avrupa ve Afrika’nın en büyük teknoloji iletişimi şirketi olarak, kendi ölçeğinde benzersiz bir konuma sahibiz. İnovatif yaklaşımımız, teknolojimiz, bağlantı hizmetlerimiz, platformlarımız, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz ile bireylerin yaşam, kurumların çalışma şekillerini dönüştürüyoruz. 21 ülkede mobil ve sabit ağlar işletiyor, 52 ülkede daha mobil ağlarda iş ortaklıkları yürütüyoruz. 31 Aralık 2021 itibarıyla, 300 milyondan fazla mobil müşterimiz, 28 milyondan fazla sabit genişbant müşterimiz ve 22 milyondan fazla TV müşterimiz bulunuyor.

Nesnelerin İnterneti (IoT) alanında dünya lideri bir şirket olarak, 142 milyondan fazla cihaz ve platformu birbirine bağlıyoruz. Bu bağlantıları sağlamak için benimsediğimiz inovatif yaklaşımla, toplumun daha temiz ve güvenli şehirler, daha iyi ulaşım ve daha gelişmiş tarım konularındaki beklentilerine yanıt veriyoruz. Dijital liderliğimizle, bir yandan devletlerin sağlık ve eğitim hizmetleri sunma, bir yandan da Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler (KOBİ’ler) başta olmak üzere kurumların müşterilerine hizmet sunma şekillerini dönüştürüyoruz.

2022’de 15. yılını kutlayan M-Pesa ile Afrika’da finansal teknoloji alanına köklü değişiklikler getirdik. Bugün 51 milyondan fazla kişinin finansal hizmetlere güvenli, uygun maliyetli ve uygun bir şekilde erişmesini sağlayan M-Pesa, bölgenin en büyük finansal teknoloji platformu haline geldi.

Daha iyi bir gelecek için kapsayıcı ve sürdürülebilir bir dijital toplumu mümkün kılan bağlantı hizmetleri sunmayı amaçlıyoruz. 2040’a kadar net sıfır emisyon hedefine ulaşmak; 2025 yılına kadar Avrupa ve tüm operasyonlarımız genelinde elektriğin %100’ünü yenilenebilir kaynaklardan sağlamak; yedekli şebeke ekipmanımızın %100’ünü yeniden kullanmak, geri satmak veya geri dönüştürmek yoluyla gezegenimiz üzerindeki etkimizi azaltmak için önemli adımlar atıyoruz. Kırsaldaki toplulukların, öğrencilerin ve iş arayanların internete erişim olanaklarını genişletebilmek için proaktif çalışmalar yürütüyoruz. Vodafone Vakfı çatısı altında, 30 yılı aşkın bir süredir, Avrupa ve Afrika’daki toplulukları sağlık, eğitim ve eşitlik alanlarında desteklemeye devam ediyoruz.

Doğum ve ebeveyn izni politikalarımızla çeşitliliği ve dahiliyeti destekliyor; bağlantı çözümlerimizle kadınların güçlenmesini sağlıyor; kadınların, kız çocuklarının ve genel olarak tüm toplumun eğitime ve dijital becerilere erişimini mümkün kılıyoruz. Irk, etnik köken, engellilik hali, yaş, cinsel yönelim, cinsiyet kimliği, inanç, kültür veya din ayrımı yapmaksızın tüm bireylere saygı duyuyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.