DOLAR 32,3840 0.18%
EURO 34,9979 -0.27%
ALTIN 2.324,440,23
BITCOIN 2265534-0,83%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray-Fenerbahçe Safiport   kadınlar basketbol derbisi Tivibu’da

Galatasaray-Fenerbahçe Safiport kadınlar basketbol derbisi Tivibu’da

ABONE OL
22 Şubat 2022 12:27
Galatasaray-Fenerbahçe Safiport   kadınlar basketbol derbisi Tivibu’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, Kadınlar Basketbol Ligi’nde karşı karşıya gelecek Galatasaray ve Fenerbahçe Safiport derbisini şifresiz olarak ekranlara taşıyor. Herbalife Nutrition Basketbol Süper Ligi’nin 16. haftasında Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma 23 Şubat Çarşamba günü saat 19:00’da Tivibu’dan naklen yayınlanıyor.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, dijital TV platformu Tivibu ile izleyicilerine futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikler sunmaya devam ediyor. Tivibu, basketbolseverlerin heyecanla beklediği Herbalife Nutrition Basketbol Süper Ligi’nin büyük derbisi Galatasaray ve Fenerbahçe Safiport karşılaşmasını naklen ve şifresiz ekranlara getiriyor.

Kadınlar Basketbol Ligi’nde büyük çekişme

Fenerbahçe Safiport, önceki sezon Herbalife Nutrition Basketbol Süper Ligi play off final serisinde Galatasaray’ı 71-56 yenerek ligde 15. şampiyonluğunu elde ederken, bu sezonun 8. haftasında Fenerbahçe Safiport, Galatasaray karşısında kendi sahasında 45 sayı farkla galibiyete ulaşmıştı.

Dev mücadele Tivibuspor’da

Herbalife Nutrition Basketbol Süper Ligi’nde ikinci sırada yer alan Fenerbahçe Safiport ile ligde 7. sırada yer alan Galatasaray arasında heyecanlı karşılaşma yaşanması bekleniyor. Basketbol izleyicilerinin merakla beklediği dev derbi 23 Şubat Çarşamba günü saat 19:00’da Tivibuspor’dan naklen yayınlanıyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.