DOLAR 32,5600 0.24%
EURO 34,7851 0.02%
ALTIN 2.488,860,19
BITCOIN %
Mersin
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hız ve Renk Paragraf  ile Geleceğe Emin Adımlar Atın

Hız ve Renk Paragraf  ile Geleceğe Emin Adımlar Atın

ABONE OL
25 Ocak 2022 16:57
Hız ve Renk Paragraf  ile Geleceğe Emin Adımlar Atın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hız ve Renk Paragraf yayınları lise dönemlerinde bulunan öğrencilerden itibaren tüm sınav çalışmalarına hazırlık süreçlerinde öğrencilerin yanında bulunuyor. Lise çağlarında bulunan öğrencilerin üniversiteye geçiş yapmasını kapsayan iki sınav bulunuyor. Bu sınavlardan ilki TYT yani Temel Yeterlilik Sınavı iken, ikincisi AYT yani Alan Yeterlilik Sınavı oluyor. Hız ve Renk Paragraf yayınları öğrencilerin her iki sınava da en doğru biçimde hazırlanabilmeleri için alanında en yetkili öğretmen ve akademisyenler ile birlikte üniversite hazırlık kitapları için çalışmalarını sürdürüyor.

Üniversiteye giriş sınavlarının yanı sıra üniversite kademesinden mezun olan ve meslek hayatına atılacak olan öğrencilerin alanında ilgili mevkilere gelebilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavı olan KPSS için yaptıkları hazırlık çalışmalarına da yayınları ile destek oluyor. Oldukça yüksek bir müşteri kitlesi bulunan bu yayın öğrencilere ve mezun durumda olan kişilere hem zorlayıcı hem de kendilerini en iyi biçimde geliştirebilecekleri soru kalıplarını sunuyor.

Tüm bunların yanı sıra Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavı olan ALES ve Dikey Geçiş Sınavı yani DGS için de oldukça etkili hazırlık kitapları piyasada satışa sunuluyor. Burada dikkate alınması gereken durum ise öncelikle öğrencilerin seviyelerinin ne durumda olduğunun tespit edilmesi. Öğrenciler, Hız ve Renk Paragraf Yayınları’nın kitapları ile mevcut durumları hakkında bilgi sahibi olurken, aynı zamanda mevcut durumları üzerinden kendilerini de geliştirebilmektedirler.

Hız ve Renk Paragraf Yayınları Kitapları

Hız ve Renk Paragraf yayınlarına ait satışa sunulan kitaplar TYT, AYT, ALES, DGS ve KPSS sınavları kapsamında hazırlanan kitaplardır. Her bir ders ve her bir konu için gerek konu anlatımı gerekse soru bankası bulunan bu yayının, aynı zamanda sözel ve matematik olacak şekilde ayrı kitapları olduğu da biliniyor. Özellikle paragraf soruları kapsamında özel olarak hazırlanan soru bankası öğrenciler tarafından oldukça beğenilmekte ve çalışma süreçlerinde aktif olarak kullanılmakta.

Öğrencilerin girecekleri sınav hangisi olursa olsun sınav esnasında sıklıkla zamanlarının çoğunu geçirdikleri alan paragraf sorularında oluyor. Paragraf sorularının uzun ve karmaşık olarak nitelendirilmesinden dolayı öğrenciler süreden olabildiğince kazanmak ve okumuş oldukları paragraf sorularının kalıplarını çözebilmek için çok fazla paragraf sorusu alıştırması yapmaktalar. Bu sebepten ötürü yayınlara ait paragraf soru bankaları büyük bir ilgi görmektedir.

Hız ve Renk Yayınları Paragraf Serisi

Hız ve Renk Paragraf kitaplarının öğrenciler arasında takdir görmesinin yanı sıra öğretmenler içerisinde de beğenildiği ve öğrencilere tavsiye edildiği bilinmekte. Öğrencilerin daima çözebilecekleri sorulardan ziyade onları zorlayıcı ve geliştirici soru kalıpları ile paragraf sorularında farklı bir bakış açısı kazandırmak hedeflenmektedir. Paragraf sorularının en bariz özelliği olan uzun sorulardan oluşması ve soruların birden fazla şık üzerinde çelişkiye düşürmesidir. Bu sebepten ötürü Hız ve Renk Yayınları, hazırlamış oldukları paragraf kitaplarında öncelikle bu kriterleri saf dışı bırakarak, olabilecek en pratik çözüm yollarını öğrencilerin bulması için çabalamaktadır. Bu yayına ait paragraf kitapları her sınav türü için farklı şekilde hazırlanmıştır. Örneğin TYT için farklı paragraf seviyeleri öğrencilere sunulurken ALES için bambaşka bir paragraf soru kalıbı sunulmakta. Dolayısıyla öğrenciler bu yayına ait alacakları paragraf kitaplarında öncelikle kendi girecekleri sınav türünü temel alıyorlar.

 

Hız ve Renk Yayınları Paragraf Fiyatları

Hız ve Renk Paragraf yayınları hemen her yaşta öğrenci ve mezun tarafından oldukça tercih edilen sınava hazırlık kitapları arasındadır. Özellikle TYT, AYT, DGS, ALES ve KPSS için çalışma sergileyen kişilerin ilgi odağı olan bu yayınlar her sezon güncel tutulmaya çalışılmaktadır. Her sınav için ayrı bir kitap ve soru kalıbı üzerinden çalışmalarını sürdüren bu yayın kendini daima geliştirmeyi hedefliyor.

Yayına ait kitaplar oldukça tercih edildiğinden kitap fiyatları da merak edilen sorular arasında. Her ne kadar kitap yayın markası aynı olsa da sınav türüne göre kitap fiyatları değişkenlik kazanmaktadır. TYT ve AYT belirlenen paragraf kitap fiyatı ile KPSS için belirlenen paragraf kitap fiyatı aynı değildir. Öğrencilerin olabildiğince alabilmeleri ve ders çalışabilmeleri için yayına ait kitap fiyatları ortalama aralıklarda tutulmaktadır. Hız ve Renk Yayınlarının paragraf kitapları hakkında daha ayrıntılı fiyat bilgisi edinebilmek için internet sitesinden veya kırtasiyelerden güncel fiyatlara ulaşmak mümkün.

Güncel paragraf soru bankaları için hemen Kitap Gönder’i ziyaret et>> https://www.kitapgonder.com/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.