DOLAR 32,5403 0.28%
EURO 34,8871 0.44%
ALTIN 2.489,271,11
BITCOIN 1991349-3,78%
Mersin
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hunkarbeats Olarak Bilinen Yasin Öztürk Kimdir?

Hunkarbeats Olarak Bilinen Yasin Öztürk Kimdir?

ABONE OL
13 Nisan 2022 12:07
Hunkarbeats Olarak Bilinen Yasin Öztürk Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hunkarbeats adı altında paylaştığı parçaları ve single müzikleriyle Yasin Öztürk oldukça merak edilen isimlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Uzun süredir rap ve R&B müzikle ilgilenen Yasin Öztürk, yeni çıkarmış olduğu teklisi ile daha da popülerleşmeye devam ediyor. 1993 yılında Ankara’da dünyaya gelen Yasin Öztürk, kendini çocukluğundan beri müziğe ve beste yapmaya adamış isimlerden biridir. Bunun yanı sıra yaptığı müziklerin alt yapısı da tamamen kendisine aittir. Bu bakımdan değerlendirdiğimizde Yasin Öztürk özgün ve başarılı işler çıkarmaya devam ediyor.

Sosyal medyada da oldukça popüler bir isim olan Yasin Öztürk, Hunkarbeats takma adı ile anılıyor. Aynı zamanda Hunkarbeats adını taşıyan bir internet sitesi de bulunuyor. Kendisinin tüm sosyal medya hesaplarını, müzik çalışmalarını ve daha fazlasını burada bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra Spotify ve Youtube gibi çeşitli mecralar üzerinden de yapmış olduğu çalışmaları paylaşıyor. Yeni teklisi ‘’Sana Yeminim Var’’ parçası ile de daha fazla hayran kitlesine erişmeyi başardı diyebiliriz. Tüm müzik platformlarında Yasin Öztürk’ün yeni single parçasını dinleyebilirsiniz.

Instagram hesabı üzerinde de oldukça aktif paylaşımlar yapan Yasin Öztürk, sıkı bir takipçi kitlesine sahip. Bu kapsamda her geçen gün popülerliğini arttırmakta ve kariyerinde adım adım ilerlemektedir. Aynı zamanda ilerleyen dönemlerde gerçekleştireceği yeni çalışmalarını da takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Siz de kendisini sosyal medya platformlarından takip ederek çalışmalarını yakından görebilirsiniz.

Instagram:

https://www.instagram.com/hunkarbeats/

Facebook:

https://www.facebook.com/hunkar06

Twitter:

https://twitter.com/hunkar06

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCyZBIqsFbHwBSnBC8vr50Ow

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/1TZBjk9H6YSPy9hz2uRUUf

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.