DOLAR 32,3937 0.2%
EURO 35,0640 -0.08%
ALTIN 2.325,270,26
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı
  • Son Vakit Haber
  • Gündem
  • İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı

İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı

ABONE OL
30 Ağustos 2021 12:27
İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama göre 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyurulmuştu. Saat 06.00 itibariyle kapatılan yollar, kutlamalar nedeniyle saat 14.00’a kadar kapalı tutulacak.

Valilikten yapılan açıklamaya göre trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:

“Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) gidiş ve gelişler, D100 Kuzey ve Güney istikametinden Adnan Menderes Bulvarı girişleri, 10. Yıl Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvarı girişleri, Edirnekapı’dan Adnan Menderes Bulvarı girişleri, Oğuzhan Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvarı girişleri, Sofular Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvarı girişleri, Halıcılar Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvarı girişleri, Akdeniz Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvarı girişleri, Akşemsettin Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvarı girişleri, Ordu Caddesi’nden ve Atatürk Bulvarı’ndan, Aksaray’dan Adnan Menderes Bulvarı girişleri, Keçeci Meydan Sokak’tan Adnan Menderes Bulvarı girişleri, Hal Yolu Güneyden gelip Adnan Menderes Bulvarı girişleri, Adnan Menderes Bulvarı’na çıkan tüm cadde ve sokaklar trafiğe kapalı olacak.”

Alternatif güzergahlar olarak Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Sahil Kennedy Caddeleri kullanılabilecek.

Muhammet Emin Arslan – Abdullah Altunbaş

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.