DOLAR 32,3730 0.16%
EURO 35,0879 -0.03%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2278307-1,02%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da abartı egzoz ve modifiye denetimi yapıldı

İstanbul’da abartı egzoz ve modifiye denetimi yapıldı

ABONE OL
29 Ağustos 2021 00:20
İstanbul’da abartı egzoz ve modifiye denetimi yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri İstanbul’un farklı noktalarında kurulan denetim noktalarında abartı egzozlu, modifiyeli araç ve motosikletlere yönelik denetim gerçekleştirdi. Durdurulan araçların ve motosikletlerin motor ve egzozları kontrol edilerek, herhangi bir abartı egzoz sistemi ya da modifiyenin mevcut olup olmadığına detaylı şekilde bakıldı. Denetimler sırasında sürücülerin ehliyet ve ruhsatları da kontrol edildi.

Ehliyetsiz motorcu polisin dur ihtarına uymayarak kaçtı

Merter E-5 yan yolda kurulan denetim noktasında polis ekipleri, yan yana ilerleyen iki motosiklete ‘dur’ ihtarında bulundu. Motorlardan biri hızlanarak denetimden kaçtı. Diğer motorcuya ise plakası kapalı olduğu için ceza yazıldı.

“Arkadaşım kaçabilir”

Kaçan motorcunun arkadaşı, “Arkadaşım kaçabilir. Kaçtı yani öyle istedi kaçtı. Ehliyeti yoktur ondan yani. Sağılık olsun plaka eksiğimiz vardı. Plakayı kapalı unuttuk” dedi.

Furkan Tan
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.