DOLAR 32,3757 0.16%
EURO 34,9864 -0.29%
ALTIN 2.324,860,25
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kapadokya’da bayram öncesi yoğunluk yaşanıyor

Kapadokya’da bayram öncesi yoğunluk yaşanıyor

ABONE OL
17 Temmuz 2021 21:25
Kapadokya’da bayram öncesi yoğunluk yaşanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan üç güzeller mevki yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kurban Bayramı öncesinde misafirlerimiz ilçemize gelmeye başladı dedi. Aktürk, “Biliyorsunuz Kurban Bayramı yaklaşıyor. Uzunca bir pandemi dönemiyle sakin günler yaşadığımız ilçemizde bu bayram vesilesiyle yoğun bir ilgiyle ziyaretçilerimiz ilçemize gelmeye başladılar. Bu 9 günlük bayram tatili boyunca her geçen gün bu ilginin artacağını umut ediyoruz. Ürgüp Belediyemiz olarak, esnaflarımız olarak, turizmcilerimiz olarak biz her türlü hazırlığımızı yaptık. Sakin geçen pandemiden sonra bayram bayram gibi yapmak ziyaretçilerimizin bizleri ve ilçemizi ziyaret etmesiyle mümkün. Biz esas bayramı o zaman yapacağız. Tüm ziyaretçilerimize güzel günler diliyorum” dedi.

Üç güzeller turistlerin uğrak yeri olmaya devam ediyor

Kapadokya bölgesini ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinden olan üç güzeller mevkiini ziyarete gelen turistlerin bol bol fotoğraf çekinmesi dikkatlerden kaçmadı.

Aktürk, “Biliyorsunuz ülkemizin ve bölgemizin simgesi peribacalarımız üç güzeller mevkiimiz var. Kapadokya bölgemizi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin en uğrak yerlerinden bir tanesi de üç güzeller mevkiidir. Bu bayramda buranın çok yoğun bir şekilde ziyaret edileceğini tahmin ediyoruz. En güzel görsel görüntüleri en güzel fotoğrafları Kapadokya’ya ait anıları en güzel şekilde burada yaşayacaklarını umut ediyoruz” diye konuştu.

Coşkun Sağlamdin
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.