DOLAR 32,3700 0.15%
EURO 34,9579 -0.33%
ALTIN 2.324,290,22
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kuzey Marmara Otoyolunda saman yüklü tır dorsesi yanarak kül oldu

Kuzey Marmara Otoyolunda saman yüklü tır dorsesi yanarak kül oldu

ABONE OL
17 Temmuz 2021 09:21
Kuzey Marmara Otoyolunda saman yüklü tır dorsesi yanarak kül oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yangın saat 04.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Çitfalan Mevkii Ankara istikameti Yavuz Sultan Selim Köprüsüne seyir halinde olan bir tırda çıktı. Edinilen bilgiye göre, Necati Reyiz’in kullandığı 41 B 3907 plakalı saman yüklü tırın dorse balatalarında yangın çıktı. Yangının çıktığını fark eden Necati Reyiz tırı durdurarak dorseyi çekiciden ayırdı.

Dorse kül olarak kullanılamaz hale geldi

Balatalarda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek dorsenin tamamını sardı. Necati Reyiz’in ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken tırın dorsesi yanarak kullanılmaz hale geldi.

“Yangını söndürmeye kalktım fayda etmedi”

Tır sürücüsü Necati Reyiz, “Balatalar sıktı durdum, gevşettim yürüdüm bir kilometre baktım kıvılcım. Yangını söndürmeye kalktım fayda etmedi. Yardım ettiler kafayı kurtardık işte. Çorlu’dan geliyordum Tekirdağ’dan saman yüklü idi” şeklinde konuştu. Sürücü Necati Reyiz, dorsesinin kül haline dönen durumunu gördüğünde ise morali bozuldu. O anlar ise kameralara yansıdı.
Yanan dorse, çekici yardımıyla otoyoldan kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Davut Has
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.