DOLAR 32,5115 0.17%
EURO 34,9032 0.37%
ALTIN 2.478,970,69
BITCOIN %
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LIERAC’IN ÜSTÜN FORMÜLLÜ VÜCUT ÜRÜNLERİ İLE DAHA PÜRÜZSÜZ, SIKI VE SELÜLİTSİZ BİR CİLT!
  • Son Vakit Haber
  • Gündem
  • LIERAC’IN ÜSTÜN FORMÜLLÜ VÜCUT ÜRÜNLERİ İLE DAHA PÜRÜZSÜZ, SIKI VE SELÜLİTSİZ BİR CİLT!

LIERAC’IN ÜSTÜN FORMÜLLÜ VÜCUT ÜRÜNLERİ İLE DAHA PÜRÜZSÜZ, SIKI VE SELÜLİTSİZ BİR CİLT!

Selülitsiz, daha sıkı ve pürüzsüz bir vücut için kolay çözüm Lierac’tan! 40 yılı aşkın güzellik tecrübesi ile Lierac, cilde sıkılık, dolgunluk ve pürüzsüzlük veren, cilt üzerindeki inatlaşmış selülit görünümünü yok ederek çukurlaşmış görünümü azaltan yeni sıkılaştırma teknolojisiyle üretilmiş vücut ürünleri ile canlı bir cildin anahtarını sunuyor! Yağ yakıcı özelliği ile Lierac vücut ürünleri kendinizi daha ışıltılı hissetmenizi sağlıyor!

ABONE OL
22 Nisan 2022 11:27
LIERAC’IN ÜSTÜN FORMÜLLÜ VÜCUT ÜRÜNLERİ İLE DAHA PÜRÜZSÜZ, SIKI VE SELÜLİTSİZ BİR CİLT!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BODY-SLIM CRYOACTIVE KONSANTRE VE MASAJ BAŞLIĞI KOFRE

İNATÇI SELÜLİT GÖRÜNÜMÜNE KARŞI ETKİLİ VÜCUT KREMİ 

Lierac, kadınların %90’ının ortak problemi olan selülite ve vücudunuzdaki inatçı çukurlaşmış görünümlere çözüm sunuyor! Yeni geliştirilmiş içeriği ile Body Slim Cryoactive Konsantre, yağ hücrelerini dondurarak yok eden “soğuk lipoliz” yönteminden ilham alıyor. Yeni formülü, en son estetik tekniklerden ilham alınarak geliştirilen medikal teknik ile selülitlere karşı savaş açıyor. Konsantre uygulandığında anında soğukluk etkisi yaratarak selülitli bölgedeki yağ depolayıcıları (beyaz adipositler), yağ yakıcılara (kahverengi adopositler) dönüştürerek sıkılaşma aksiyonu sağlıyor. İçeriğindeki pro-irisin ile yağ yakıcı özelliği olan irisin proteinin salgılanmasını artırarak yağ yakımını sağlıyor ve yeniden oluşumunu engelliyor. Patentli yağ yakıcı formülü ve aktif kafein-zencefil ekstresi le cildinize sabah ve akşam uygulanabiliyor. Ergonomik olarak tasarlanmış 360° derece dönebilen masaj başlığı ile cildinize daha etkili sıkılaşma sunuyor. Kullanımı kolay masaj başlığı, masaj yapmayı kolaylaştıran krem dokusu ve iris, gül yasemin notalı imza Lierac kokusu cildinize hem pürüzsüz hem de nemli bir doku kazandırıyor. 7 günden itibaren daha sıkı ve selülit görünümü azalan bir cilt sunuyor.

Fiyat: 749 TL

 

BODY-SLIM CRYOACTIVE KONSANTRE İNATÇI SELÜLİT GÖRÜNÜMÜNE KARŞI ETKİLİ VÜCUT KREMİ 

Lierac, kadınların %90’ının ortak problemi olan selülite çözüm sunuyor! Body Slim Cryoactive Konsantre, yağ hücrelerini dondurarak yok eden “soğuk lipoliz” yönteminden ilham alıyor. Konsantre uygulandığında anında soğukluk etkisi yaratarak selülitli bölgedeki yağ depolayıcıları (beyaz adipositler), yağ yakıcılara (kahverengi adopositler) dönüştürerek sıkılaşma aksiyonu sağlıyor. İçeriğindeki pro-irisin ile yağ yakıcı özelliği olan irisin proteinin salgılanmasını artırarak yağ yakımını sağlıyor ve yeniden oluşumunu engelliyor. Yağ yakmada etkisi yüksek olan kafein ve zencefil ekstresi ile 20 kat fazla etkinlik sağlıyor. Yeni  patentli sıkılaştırma teknolojisi WTB ile, derinlemesine yağ yakmanızı sağlıyor. Masaj yapmayı kolaylaştıran krem dokusu ve iris, gül yasemin notalı imza Lierac kokusu cildinize hem pürüzsüz hem de nemli bir doku kazandırıyor. 7 günden itibaren gözle görülür sıkılaşan ve selülit görünümü azalan bir cilt sunuyor.

Fiyat: 599 TL

  • Body-Slim Cryoactive Konsantre içeriğinde bulunan kafein-zencefil kompleksiyo yoğun yağ parçalayıcı etki sunarak Lipolizin 3 aşamasını da uyarır. Kafein, sıkılaşma için en önemli içerik olarak, beyaz adipositlerin hacmini küçültür. Zencefil: kafeini daha aktif hale getirir ve konsantre etkisini 20* kat artırır.
  • Konsantre içinde bulunan WTB sistem yani lotus çiçeği, beyaz söğüt, biyoteknolojik peptid formulü, yağ yakıcı aksiyon sağlar. Beyaz yağ adipositlerinin, yağ yakıcı kahverengi adipositlere dönüşmesini sağlar. LIERAC, 2010 yılından beri kahverengi adipositlerin hedeflenmesinde öncüdür.
  • PRO-İRİSİN tekrar oluşuma karşı « CRYO LİPOLİZ BENZERİ » irisin proteinin sentezini +25% artırır böylelikle; soğuk etkisi ile vücudumuzda var olan bir proteinin sentezlenmesini sağlar ve yeniden pre-adipositlerin, beyaz yağ adipositlerine dönüşmesini engelle.

70% pürüzsüzleşen çukur görünümü (28 gün)
83% eşit görünümde bir cilt (7 gün)
100% zayıflama başlığı ile etkinlik

 

BODY HYDRA MICROPEELING

PÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ VE NEMLENDİRİCİ ETKİLİ VÜCUT PEELINGİ 

Nemini kaybeden vücuda derinlemesine bakım sağlayan Body-Hydra, Lierac’ın ilk vücut peelingi Body Hydra Micropeeling’i sunuyor! Hem dolgunlaştırıcı hem de nemlendirici etkiye sahip peeling kremi bitkisel kökenli bambu silika ve mısır polilaktik asit ile zenginleştirilmiş mikrokapsüller ile cildi nazikçe derinlemesine arındırıyor. İçeriğindeki amber çiçeği ekstresi ile pürüzsüzlük, silisyum ile sıkılık, çift hyalüronik asit ile derinlemesine dolgunluk etkisi sağlıyor. İlk kullanımdan itibaren ışıltılı, yumuşak nemlenen , pürüzsüz bir cilt etkisi sunuyor. Hindistan cevizi glukoziti içeren jel; durulamadan hemen sonra bile nemli bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Fiyat: 399 TL

 

BODY-LIFT EXPERT KONSANTRE

Sarkma Karşıtı, Sıkılaştırma Ekili Vücut Konsantresi

Doku birleştirme estetik tekniğinden ilham teknoloji ile özel olarak geliştirilen Lierac Body-Lift Expert Konsantre hacmini ve sıkılığını kaybeden bölgelere yeniden hacim ve sıkılık vermek üzere geliştirildi. Kol, karın, diz ve kalça bölgelerindeki sarkmaları hedefleyen konsantre cildin yüzeyini saran ve anında sıkılık hissi veren serum formu ile rahatlık ve yumuşaklık hissini de sunuyor. İçeriğinde bulunan bezelye peptidi pro-elastin ve pro-kolajen kaynağı sağlarken, lipozom ile canlı bir cilt görüntüsü sağlanıyor. Formülünde bulunan çift hyalüronik asit dolgunlaştırıcı bir etki ile dolgun, sıkı bir cildin anahtarını sunuyor.

Fiyat: 399 TL

 

BODY HYDRA VÜCUT LOSYONU 

Nemlendirici- Dolgunlaştırıcı– Pürüzsüzleştirici  Güzelleştirici Etki Sunan Vücut Bakım Sütü

Vücudu nemlendirerek, su kaybıyla ve ciltte biriken ölü hücreler ile savaşan, Body-Hydra serisi, Body-Hydra Vücut Sütü’ni ile karşınızda! Yaşlanma karşıtı vücut nemlendirme ile %100 daha dolgun ve %94 daha sıkı bir cilde ulaşmanızı sağlayacak Lierac Body-Hydra Vücut Sütü, 48 saat derinlemesine nemlendirilmiş bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor. Lierac Body-Hydra Süt içeriğimde bulunan yaşlanma karşıtı dolgunlaştırıcı çift hyalüronik asit, sıkılaştırıcı silisyum , pürüzsüzleştirici amber çiçeği ekstresi ile dolgunlaşmış, pürüzsüzleşmiş ve canlanmış bir cilt sunuyor.

Fiyat: 369 TL

BODY HYDRA VÜCUT KREMİ

Derinlemesine Besleyici- Dolgunlaştırıcı– Sıkılaştırıcı – Güzelleştirici Etki Sunan Vücut Bakım Kremi

Lierac, Body-Hydra ürünleri ile cildinizi nemine kavuşturacak bir bakım sunuyor! Body-Hydra Krem, içeriğindeki sıkılaştırıcı silisyum ve pürüzsüzleştirici amber ekstresi ile vücudu derinlemesine besliyor; yumuşak, ışıltılı ve nemli bir cilde kavuşturuyor. Dolgunlaştırma, pürüzsüzleştirme ve sıkıştırma etkisi ile düzensiz, cansız ve nemsiz bir cilde elveda diyor.

Fiyat: 399 TL

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.