DOLAR 32,3672 0.14%
EURO 34,9628 -0.32%
ALTIN 2.323,860,20
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lisinya Tur’a Takıl Hayatı Kaçırma

Lisinya Tur’a Takıl Hayatı Kaçırma

ABONE OL
19 Eylül 2022 17:10
Lisinya Tur’a Takıl Hayatı Kaçırma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Antalya çıkışlı turlarla seyahat tutkunu misafirlerini en popüler gezi noktalarıyla buluşturan Lisinya Tur Seyahat Acentası Hayatı Kaçırma sloganıyla hızlı yükselişine devam ediyor.

 

Dünyada insanların turizme olan bakış açısı değiştikçe ve geliştikçe turizmde kendine yeni bir ivme kazandırmıştır. Hızlı ve değişen dünyaya ayak uydurmak isteyen seyahat severler artık eski bilinen turizm geleneğinin kabuğundan çıkmaya başlayarak kendilerini bu yeniliklerin içinde bulmuşlardır. Son zamanlarda turistler artık uğraş vermeden istediği konforu, zevki, kişisel hobilerini onların yerine araştırıp hayata geçiren firmaları tercih etmektedirler. Ülkemizde de son yıllarda sıkça rastladığımız turizm faaliyetlerinden biri haline gelen gezi turları popülerliğini gün geçtikçe arttırmakta ve sürekli kendini yenilemektedir. Tabi ki bu durum turistlerin hangi seyahat şirketlerini seçmeleri gerektiği soru işaretlerini de beraberinde getirmektedir. Her turistin kendine özgü bir turizm beklentisi ve konfor anlayışı vardır. İşte tur şirketleri burada turistlerin değişen isteklerine cevap olabilmek için devreye girmektedir.

 

Antalya’nın eşsiz doğal güzelliklerine sahip Manavgat ilçesinde tur işletmeciliği yapan “Lisinya Tur” Seyahat Acentası’da bunlardan biridir. Ülkemizin dört bir yanının birbirinden farklı güzelliklerini gezginlere göstermek isteyen “Lisinya Tur” Seyahat Acentası’ tek amaçlarının misafirlerini farklı turistik alanlarda tanımadığı insanlarla gezdirirken, beklentilerinin fazlasıyla onları memnun etmek ve daha beraber gezecek çok yerimiz var sözünü onlardan duyabilmek olduğunu aktardı. Lisinya Tur işletme sahibi olan Bahar ÜNLÜ, her misafirinin seyahat anlayışındaki detaylarının ve isteklerinin onlar için çok önemli olduğunu ve seyahatlerinin içeriklerini bu istekler ve öneriler üzerine doldurulduğunu dile getirmektedir. Misafirlerin birbirini tanımadan seyahate başlayıp aile olarak seyahati tamamlamasının onlar için gizli bir hedef olduğunu ve bunun için turlarını zengin içeriklerle süslediklerini, güvenilir sağlık sigortası ve alanında uzman rehber kadrosuyla birlikte turlarına eşsiz tarihsel bir boyut kattıklarını da dile getirmiştir. Kendisinin de bir gezi aşığı olduğunu dile getiren Lisinya Tur işletme sahibi Bahar ÜNLÜ, her seyahatinde, bir yeri ilk defa görmeye giden çocuk gibi sevindiğini ve her defasında aynı hissiyatı yaşamasının iş aşkına bağlı olduğunu dile getirdi. Sözlerine seyahat acentası işletmeciliğinin sadece iş olarak görülmemesi ve her misafirin işletme için kervanına katılan birer gezgin olarak görülmesi gerektiğiyle devam eden Bahar ÜNLÜ, misafirlerine verdikleri değeri ortaya koymuştur.

 

Kendilerini anlayışları ve özgünlükleri ile diğer şirketlerden farklı gören işletme, müşterilerine memnuniyet garantisi vererek kendilerine ve işletmelerine olan güvenlerini gözler önüne sermektedir. Her yıl turizm sezonunun hareketlenmeye başlamasıyla birlikte yoğunluğu başlayan ancak sezona da hazırlıklı başladıklarını dile getiren işletme sahibi Bahar ÜNLÜ, turist açısından son zamanlarda fazla rağbet gören, görenlerin büyülendiği ve bir kez daha gitme isteği uyandırdığı  “Kapadokya Turu”, “GAP Turu” ve “Karadeniz Turu” gezileri hakkında mutlaka görülmesi gerekir diye bilgi vermiştir.

Yurt içi ve yurt dışı turlarıyla en çok tercih edilen firma haline gelmek isteyen Lisinya Tur Seyahat Acentası, ilerleyen zamanlarda ismini dünyaya duyurmayı kendilerine hedef edindiklerini de belirtmiştir. Müşterilerine otobüs, uçak, tren yat gibi ulaşım imkanı tercihleri sunduklarını ve bölgelerin lüks otellerinde konaklama ve bölgelerin ünlü turizm rehberleriyle çalışmak gibi içeriği bol imkanlarından bahseden işletme sahibi zaman kaybetmeden tüm tur severleri Lisinya Tur Seyahat Acentası’na beklediklerini dile getirmiştir. Misafirlerin isterlerse uygun ödeme koşulları ve bütçeye uygun fiyat avantajları ile firmanın internet sitesinden de tur satın alabileceklerini dile getirmiştir. Tur sektöründe iyisi değil en iyisi olmayı hedefleyen Bahar ÜNLÜ, tüm turizm severleri Lisinya Tur kervanına dahil etmekten onur ve memnuniyet duyacaklarını dile getirerek sözlerini sonlandırmıştır. Siz de kendinizi gezerken aynı zamanda özel ve eşsiz hissetmek istiyorsanız Lisinya Tur Seyahat Acentası web sitesine göz atmadan tatilinizi planlamayın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.