DOLAR 32,5044 -0.12%
EURO 34,9909 0.4%
ALTIN 2.429,410,27
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manyetik Separatör

Manyetik Separatör

ABONE OL
6 Ekim 2022 10:14
Manyetik Separatör
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manyetik seperatör, hammaddenin içerisinde ya da üzerinde bulunan istenmeyen maddelerin ayrıştırılmasında kullanılmakta olan oldukça güçlü bir ayraçtır. İstenmeyen maddeler arasında demir tozu, çekiç, cıvata gibi maddeler bulunmaktadır. Hemen hemen bütün sektörde aktif olarak kullanılan manyetik separatörün birçok türü bulunmaktadır. Manyetik seperatör türlerine bakarsak,

Özellikle kuru endüstriyel hammaddelerinin zenginleştirilmesinde ve zayıf manyetiklerin ayrıştırılmasında Rol Tipi Manyetik Separatör, yuvarlak bir boruyu andıran bir şekle sahip olan Rol Tipi Manyetik seperatör pek çok separatöre göre ekonomik açıdan daha uygun ve teknik açıdan daha verimlidir.

Çalışma yapılırken camlı bölmeden çalışmayı izleme olanağı bulunan Yarı Manyetik Tamburlu Separatörün diğer separatörlere oranla tercih edilme nedenlerinden biri kolaylıkla monte edilebilir bir yapıda bulunmasıdır. Bu separatör sayesinde hammadde içindeki irili ufaklı demir metaller güvenli şekilde ayrıştırılmaktadır.

Bir diğer manyetik seperatör olan Manyetik Sac Separatör ile üst üste dizilmiş sac tabakalarının birbirinden kolaylıkla ayrılmaktadır. Daha çok otomotiv, beyaz eşya ve otomasyon sektörlerinde kullanılmaktadır. Düz ya da asimetrik sac tabakalarında kullanılabilir.

Belirtilen manyetik separatörler haricinde birçok separatör çeşidi mevcuttur. Hemen hemen her sektörde tercih edilen bu separatörler, ihtiyaca göre birden fazla kullanılabilmektedir.

Firma olarak hangi alanda ihtiyaç duyduğunuza veya kullanacağınız yere göre sizin için en uygun manyetik separatörün tespitini yapmaktayız. Firmamız, manyetik separatör dışında manyetik alan çözümleri alanında mıknatıs separatör, metal separatör, cevher zenginleştirme, elektromanyetik tutucu ve hurda magnet gibi konularda da hizmet sunmaktadır.

Tüm ürünlerimiz kolayca temizlenebilmektedir. Bunun yanı sıra bakım hizmeti ücretleri ekonomik fiyatlarla sağlanmaktadır. Kullanıma bağlı olarak herhangi bir performans düşüklüğü yaşamayan manyetik separatörlerimizin elektrik kullanımı azdır.

Tercih ettiğiniz ürünün üretimi ve tedarik edilmesi ile ilgili firmamıza başvurabilir ve danışmanlık hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Kaliteli ürünlerimiz ve uzman ekibimiz ile tüm süreçlerde yanınızdayız. Aklınıza takılan tüm sorularınız için bizlere ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.