DOLAR 32,3180 0.2%
EURO 35,1293 -0.02%
ALTIN 2.291,160,61
BITCOIN 22941281,95%
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muya her geçen gün yeni bir başarıya imza atıyor

Muya her geçen gün yeni bir başarıya imza atıyor

ABONE OL
23 Kasım 2021 17:25
Muya her geçen gün yeni bir başarıya imza atıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurulduğu 1995 yılından bu yana sandalet, ayakkabı ve terlik sektöründe faaliyet yürüten Muya  her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren bir yapıya sahip. Kuruluş sektör içerisinde Türkiye ve dünyada yapılan yenilikleri de yakından takip ederek üyesine entegre ediyor. Bu sayede Muya, kurulduğu günden bu yana sürekli olarak başarılı çalışmalara imza atmış bulunuyor. Kadınların evde, sokakta, özel günlerde hatta iş yerinde bile giyebilecekleri modelleri hayata geçiriyor. Yaz ve kış aylarına ait ayrı tasarım katalogları bulunan Muya özellikle yaz aylarında kadın terlik modelleri ile dikkat çekiyor.

Kış mevsiminin vazgeçilmezi ev terlikleri

Kış mevsiminde ise daha çok ev terliği modelleri tercih ediliyor. Evde terlik giymeyi sevmeyen erkeklere bile terliği sevdiren Muya erkek ev terliği modelleri ile beğeni topluyor. Öte yandan çocuklara yönelik ürünleri ile de hizmet sunan marka, medikal terlik çeşitlerini de bünyesinde barındırıyor.

Dijital platformların öneminin farkında olarak kendisi için son derece verimli Bir web sitesi tasarlayan Muya güvenli ödeme seçenekleri ile hizmet veriyor. Yine internet sitesi üzerinden alışveriş yapan bireylere kargo hizmeti ücretsiz olarak sunuluyor. Herhangi bir nedenden ötürü almış oldukları üründen memnun kalmayan bireylere koşulsuz olarak 14 gün içerisinde iade imkanı da veriliyor. Muya atmış olduğu tüm bu adımlar ile müşteri dostu bir çalışma ortaya koyuyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.