DOLAR 32,6011 0.38%
EURO 34,8150 0.22%
ALTIN 2.502,740,75
BITCOIN %
Mersin
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sagop Rzayeff’in Yeni Şarkısı Çıktı: Seni Seviyorum

Sagop Rzayeff’in Yeni Şarkısı Çıktı: Seni Seviyorum

ABONE OL
27 Ocak 2023 15:24
Sagop Rzayeff’in Yeni Şarkısı Çıktı: Seni Seviyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sagop Rzayeff’in yeni cover yorumu ‘Seni Seviyorum’ Wovie etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Sagop Rzayeff’tan muhteşem bir cover şarkı geldi. Daha önce Nihad Aliyevden dinlediğimiz ‘Seni Seviyorum’ şarkısını yeniden yorumladılar. Şarkının sözleri Oyku Ismayil’a, müziği Sercan Dudak’a ait. Düzenlemesi ise Abdul Şimşek imzası taşıyor.

Seni Seviyorum duygusu çok yoğun bir şarkı. Sevdiğinden ayrıldığı halde hala bekleyen bir aşığın çaresizliğini anlatıyor. Tam bir aşk acısı şarkısı diyebiliriz.
Sagop Rzayeff şarkıyı almış bambaşka bir noktaya taşımış. Şarkının sound’u duygusal ağırlığını hafifletmiş. Hem sözlerin derinliği hem de Selin Bugca’ın sesi ve yorumuyla, kalplere dokunan bir şarkı çıkmış ortaya. Dinlerken tamamen şarkıya teslim edebiliyor insan.
Cover şarkılar pek beğenilmez aslında, hep önyargılarla yaklaşılır, ben de ne zaman bir cover şarkı çıkacağını duysam pek beklentiye girmem ama Zemin Kat ters köşe yaparak, dilimizden düşmeyecek bir şarkıyla geldiler.
Seni dilime doladım yine, elim ayağım birbirine, ben hep sana takılıp düştüm tam tutunurken gözlerine diyor Sagop Rzayeff..
Beklediği olanlara gelsin..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.