DOLAR 32,5957 0.34%
EURO 34,8361 0.25%
ALTIN 2.512,511,14
BITCOIN 20942181,47%
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Schneider Electric, ‘En İyi 25 Kurumsal Şirket’ arasında

Schneider Electric, ‘En İyi 25 Kurumsal Şirket’ arasında

ABONE OL
12 Ocak 2022 18:09
Schneider Electric, ‘En İyi 25 Kurumsal Şirket’ arasında
0

BEĞENDİM

ABONE OL
  • Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, Uluslararası Ticaret Odası (ICC) tarafından 2021’in ‘En İyi 25 Kurumsal Şirketi’ arasında yer aldı.

 

Startup’lar, her yıl düzenlenen prestijli Corporate Startup Stars Awards için açık inovasyon açısından en aktif olduğuna inandıkları şirketleri altıncı kez aday gösterdiler.

2016’da ‘Avrupa Komisyonu Yeni Şirketler Avrupa İş Birliği İnisiyatifi’ çerçevesinde ‘Mind the Bridge’ tarafından hayata geçirilen ödüller, Uluslararası Ticaret Odası (ICC) ile yapılan iş birliği sayesinde global bir etkinlik seviyesine ulaştı.

 

Uluslararası Ticaret Odası Genel Sekreteri John W.H. Denton AO: “Şirketler açık bir inovasyon modelini benimserken alanında öncü fikirler ortaya koymanın yanı sıra; maliyet ve risk yönetimini daha verimli bir şekilde yönetmelerini ve teknolojik gelişmeleri ivmelendirmelerini mümkün kılacak fikirlerden faydalanma veya bunları ilerletme yönünde hareket etmektedir. Bu şekilde inovasyon, kesintisiz bir süreç olarak düşünülebilir. Açık inovasyon modelinin temel özelliklerinden biri esnekliğidir. Bu ödüller aracılığıyla yolu açan ve daha fazla işletmenin herkes için; barış, refah ve fırsat yaratmasını mümkün kılan işletmeleri kutluyoruz.”

 

Hep birlikte sürdürülebilir bir geleceğe doğru ilerlerken 2021 Corporate Knights Global 100 Endeksi’nde ‘Dünyanın En Sürdürülebilir Şirketi’ olarak gösterilen Schneider Electric, teknoloji alanındaki uzun süreli liderliğinin de yardımıyla verimliliği artırmaya ve emisyonları düşürmeye yönelik inovatif çözümler geliştirmektedir.

 

Edge üzerinde inovasyon programımız ile günümüzde Schneider Electric’i tamamlayan yeni fikirlere, teknolojilere ve iş modellerine yatırım yapıyoruz. İş ortaklıklarından yeni şirketlerin desteklenmesine, inkübasyonlara ve mevcut şirketlerle ortak teşebbüslere kadar her alanda girişimcilerle birlikte çalışarak iddialı fikirleri hayata geçiriyoruz.

 

 

Schneider Electric Hakkında

 

Schneider’ın amacı herkesin enerji ve kaynaklardan en iyi şekilde faydalanmasına yardımcı olmak, süreçleri ve sürdürülebilirliği ilişkilendirmektir.

Schneider Electric’te biz buna Life Is On diyoruz.

Misyonumuz Sürdürülebilirlik ve Verimlilikte dijital iş ortağınız olmaktır.

Dijital dönüşümü teşvik etmek amacıyla kullanım döngüsünün tamamında dünya lideri süreç ve enerji teknolojilerini, uç nokta – bulut bağlantı ürünlerini, kontrolleri, yazılım ve hizmetleri entegre ediyor; evler, binalar, veri merkezleri, altyapı ve sektörlerde entegre şirket yönetimini mümkün kılıyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.