DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20845400,79%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sektörün en başarılı oyuncularından Sedat Oğuz

Sektörün en başarılı oyuncularından Sedat Oğuz

ABONE OL
6 Ekim 2021 09:57
Sektörün en başarılı oyuncularından Sedat Oğuz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sedat Oğuz 1 Ekim 1992 yılında dünyaya gelmiş ve başarı ile bitirdiği lise öğreniminin ardından üniversite yaşamında sahne sanatları ve oyunculuk bölümünü bitirerek sektöre adım atmıştır. Sinema tiyatro ve televizyon sektöründe varlık gösteren oyuncu Ali Sami Yen Belgeseli, Jin, Koca Dünya, Aylavyutu gibi başarılı çalışmalarda rol almıştır. Oyuncu Rumuz Goncagül adlı tiyatro oyununda da 2014 yılında başarılı bir performans sergilemiştir.

Sahne sanatlarının yeni yüzü Sedat Oğuz

Sedat Oğuz televizyonda ve tiyatro sahnesinde yeni ve başarılı bir yüz olarak karşımıza çıkmaktadır. Set performansı ve ekran ışığı ile son derece verimli ve izleyicilerin dikkatini çeken çalışmalar ortaya koymuştur.

Sürekli olarak kendini geliştirmekte olan Sedat Oğuz oyunculuk alanında dünya üzerinde hatırı sayılır işler ortaya koymayı hedeflemektedir. Sedat Oğuz bu anlamda araştırma ve geliştirme çalışmalarına devam etmekte ve sahne sanatları ile ilgili olarak kendine her geçen gün yeni bir şey katmayı amaçlamaktadır. Ekran önü ve ekran arkası faaliyetleri ile de dikkat çeken Sedat Oğuz hem set çalışmaları hem senaryo çalışmaları hem de oyunculuk çalışmaları ile ülkemizde uzun yıllar hafızalara kazınacak birçok projeyi hayata geçirmeyi başarmıştır.

Sette disiplinli dakik dikkatli bir çalışma prensibi sergileyen Sedat Oğuz her alandan projeyi ayak uydurabilecek bir oyunculuk performansına sahiptir. Bu yönüyle komedi başta olmak üzere birçok dalda yüksek performans sergilemektedir.

Sedat Oğuz sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/sedattogz/

https://mobile.twitter.com/sedat_oguzz

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006892691058

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.