DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teyfik Karaboğa Kimdir ve Ne İş Yapıyor?

Teyfik Karaboğa Kimdir ve Ne İş Yapıyor?

Tevfik Karaboğa ilk küresel kayıp eşya analiz veri tabanı sunan ve blockchain ağı üzerinden bunu gerçekleştiren uygulamanın Ceo’su ve kurucu ortağıdır.

ABONE OL
26 Mart 2022 12:36
Teyfik Karaboğa Kimdir ve Ne İş Yapıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tevfik Karaboğa ilk küresel kayıp eşya analiz veri tabanı sunan ve blockchain ağı üzerinden bunu gerçekleştiren uygulamanın Ceo’su ve kurucu ortağıdır. Aslen Konyalı olan Tevfik Karaboğa şimdilerde İsviçre’de yaşamaktadır ve 2015’ten beri belli başlı önemli birkaç adet Kripto projesinde başarılı adımlar atmıştır.

Teyfik Karaboğa bunu en verimli şekilde gerçekleştirmiş İsviçre’nin teknoloji meraklısı bir Türk girişimcisi olmuştur. Uzunca bir süre  bitcoin madenciliği projesinde çalışan Bu Türk girişimci  Teyfik Karaboğa TR3ZOR adlı dünyanın ilk blockchain tabanlı  kurulmuş olan kayıp eşya ağını kurmuştur. Başarılı bir Ceo olan Teyfik Karaboğa teknolojik anlamda şeffaf, sağlam ve güvenilir adımları başarılı hızlı bir şeklinde gerçekleştirirken ucuz maliyetlerle de sunmaktadır.

Teyfik Karaboğa’nın TR3ZOR Uygulaması ve Avantajları?

TR3ZOR tarayıcılar ve mobil uygulamalar aracılığı ile erişilen kaybolan veya çalınan ögeleri küresel bir veri tabanına oluşturarak sunmaktadır. Avantajlar arasında sınırsız dijital işlemler düşük maliyetli ve hızlı bir şekilde güvenlik ve şeffaflık da en yüksek standartlar yer alarak kullanıcılara sunulmaktadır.

TR3ZOR uygulamasını Android ve ios işletim sistemine sahip olabilen telefonlarda kolaylıkla bu uygulamayı  indirebilirsiniz.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.