DOLAR 32,4525 0%
EURO 34,8755 0.21%
ALTIN 2.477,270,62
BITCOIN %
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

The Bay Beach Club Hotel İle Stresten Kurtulun

The Bay Beach Club Hotel İle Stresten Kurtulun

ABONE OL
25 Haziran 2022 09:32
The Bay Beach Club Hotel İle Stresten Kurtulun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

The Bay Beach Club Dünyanın nadide ve güzel ormanlarıyla kaplı günlüklü koyunda yer alan çevreye ve doğaya saygılı eşsiz doğal mimarisi ile Türkiye’nin ve dünyanın ender tesislerinden biridir.  Bay Beach Club tam pansiyondur. Ana restoranın açık ve kapalı alanlarında zevkinize damak tadınıza uygun kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri fiyata dâhildir. 07.30-22.00 saatleri arasında tüm alkolsüz içecekler fiyata dâhildir. Alkol ve taze sıkılmış meyve suyu ücretlidir.  Ayrıca otelin huzurlu sakin alanında dinlenmek, güneşlenmek veya kitap okumak isterseniz havuz 11.00 – 19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bu muhteşem doğa harikası the Bay Beach Club’ dan sizleri hayatın yorgunluğunda ve stresinden kurtarmak için gideceğiniz tek adrestir.

Balayı Konsept Bilgileri

Bay Beach Club Hotel’ in balayı konsepti kapsamında, yeni evli çiftlerimiz için odalar gül yaprakları ile özel olarak dekore edilmiş olup, odalara meyve sepetleri ve içecekler bırakılmaktadır. Sizin bu özel günlerinizi Konaklamanızdan en az bir gün önce belirtirseniz bir gecelik restoran masasını süsleyerek gecenizi akıllarda kalıcı kalmasını sağlamış oluruz. Siz değerli misafirlerimizi konfor içinde dinlenmeleri için gereken hizmet verilmektedir.

Bay Beach Club, Denize Sıfır Konumuyla Dikkat Çekiyor.

800 metre uzunluğundaki kumsalı ile kompleksin kendine ait iskelesi bulunuyor. Kompleksin kendi kumlu plajı vardır. Konuklar otel bünyesindeki alakart, açık ve kapalı restoranlarda yemek yiyebilirler.

Açık havuzda eğlenme ve serinleme fırsatını yakalayın. Muz ve kano servisi ile plajın keyfini çıkarabilirsiniz. Parkurun dart oynayabileceğiniz özel bir alanı vardır.

Hemen Rezervasyon İçin:

Fethiye The Bay Beach Club Hotel

0252 424 09 73

Web Site: https://www.thebaybeachhotel.com/

Facebook: https://www.facebook.com/thebaybeachclubhotel

Instagram: https://www.instagram.com/thebaybeachclub/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.