DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin en kaliteli aynaları Ayna Merkezi ile sizlerle

Türkiye’nin en kaliteli aynaları Ayna Merkezi ile sizlerle

ABONE OL
30 Eylül 2021 16:39
Türkiye’nin en kaliteli aynaları Ayna Merkezi ile sizlerle
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayna Merkezi kurulduğu günden bu yana bireylerin daha estetik bir yaşam alanlarına sahip olmaları için ayna ve daha birçok ürünü müşterilerine sunan lider bir kuruluştur. Firma bünyesinde profesyonel bir kadroyu istihdam etmekte ve 30 yıllık tecrübesi ile müşterilerine kusursuz bir hizmet sunmanın gayretini yaşamaktadır. Hem montaj deneyimi olan hem de sektörel deneyimi oldukça fazla olan ayna merkezi hizmet verdiği yıllar boyunca karşılaştığı zorluklarla baş ederek bu anlamda uzman bir kadro oluşturmuştur. Ayna Merkezi 30 yıllık tecrübesi ile Türkiye’nin en büyük en başarılı ve en köklü kuruluşlarına ayna hizmeti ve dekorasyon hizmeti sunmuştur. Bu nedenle kaliteli malzeme kullandığı son teknolojik tasarımları ve mekanizmaları kullandığı herkes tarafından bilinmektedir.

Ayna Merkezi Özgün Tasarımlara İmza Atar

Ayna Merkezi kurulduğu günden bu yana bir çok ayna çeşidini bünyesinde barındıran ve geniş bir ürün yelpazesine sahip olan kuruluştur. Özellikle baklava ayna deyince ilk akla gelen yer Ayna Merkezi’dir. Baklava ayna çeşitleri genel anlamda 4 milimetre kalınlığında flotal aynaların kare şeklinde belirli ölçülerle kesilerek oluşturulduğu aynalardır. Bu aynalar hem ofis hem de ev dekorasyonunda sıklıkla kullanılmaktadır. Ayna Merkezi genel anlamda standart ölçülerde ayna üretimini gerçekleştirdiği gibi bireylerin isteklerine özgü olarak onların hayallerindeki ayna çeşitlerini de ortaya koymaya gayret göstermektedir.

Ayna Merkezi Sosyal Medya Hesapları:

https://www.instagram.com/ayna_merkezi/

https://www.facebook.com/aynamerkezii

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.