DOLAR 32,3269 0.23%
EURO 35,1760 0.12%
ALTIN 2.295,530,80
BITCOIN 22767490,66%
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uyku bozukluğunun önüne geçilebilmesi için Uzman Doktor Psikiyatri Ahmet Yassa’dan öneriler
  • Son Vakit Haber
  • Gündem
  • Uyku bozukluğunun önüne geçilebilmesi için Uzman Doktor Psikiyatri Ahmet Yassa’dan öneriler

Uyku bozukluğunun önüne geçilebilmesi için Uzman Doktor Psikiyatri Ahmet Yassa’dan öneriler

ABONE OL
2 Şubat 2022 12:55
Uyku bozukluğunun önüne geçilebilmesi için Uzman Doktor Psikiyatri Ahmet Yassa’dan öneriler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlıklı bir yaşam için sağlıklı bir uyku düzeninin olması bilimsel olarak da kanıtlanmış bir durumdur. Uyku kalitesi bozuk olan ve uyumakla ilgili sorunları bulunan insanların bu durum karşısında sağlıklarının bozulmasına engel olamadıkları görülüyor. Çünkü uyku Her insanın zihinsel ve fiziksel sağlığa ulaşabilmesi için ihtiyacı olan dinlenme ve yenilenme sürecidir. Uyku sayesinde yorucu ve stresli bir gün geçiren herkes vücut ve beyin olarak dinlenecektir.  Bu da Yeni Güne Daha zinde ve dinlenmiş bir halde başlamaları demektir. Dolayısıyla uyku bozukluğu olan ve yeteri kadar uyuyamayan insanlar yeni Güne yorgun ve negatif başlayacaktır. Bu süreç tekrarladığında Artık insanlar için altından kalkılmaz önemli bir sorun haline gelecektir.

Oysa uyku bozukluklarının önüne geçebilmek için sunulan birçok bilimsel yöntem bulunuyor. Uzman Doktor Psikiyatri Ahmet Yassa uyku bozukluğu yaşayan her birey için hayati önem taşıyan bazı püf noktalara değiniyor. Öncelikli olarak Elbette bilimsel açıdan bu tanının koyulması gerekiyor. Doğru tanınan Tedavinin en etkin temel noktalarından birisi olduğunu belirten Uzman Doktor Psikiyatri Ahmet Yassa koyulan tanının ardından en doğru tedavi yöntemi ile kişilerin bu rahatsızlıktan kurtulabileceğini Açıklıyor.  Uyku bozukluğu tedavi sürecinde kişilerin yapmış olduğu bireysel hataları düzeltmek ve buna destek olarak ilaç veya basınçlı hava tedavisi ile sürece Katkı sağlamak gerektiğini vurguluyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.