DOLAR 32,5911 0.35%
EURO 34,8656 0.35%
ALTIN 2.504,660,82
BITCOIN %
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaşam Koçu mesleğinde bir ‘’Lady’’; Bennu Erez

Yaşam Koçu mesleğinde bir ‘’Lady’’; Bennu Erez

ABONE OL
25 Eylül 2021 15:27
Yaşam Koçu mesleğinde bir ‘’Lady’’; Bennu Erez
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsan psikolojisinin görünmeyen kısımlarına temas ederek, yaşamdan alınan haz seviyesini ileriye taşımak adına emek sarf eden Bennu Erez 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Merak ve keşif ile başlayan çocukluğunda insan psikolojisini derinden incelemeye odaklanan Erez Türkiye’de bulunan yasal soy ünvanına sahip 52.500 kişidenden bir tanesidir. Genç yaşına rağmen mesleki yeterliliğinin dışında aldığı hayat tecrübesini direk yansıtma özelliğine sahip olan Lady Bennu Erez bulunduğu her ortamda dikkat çeken meraklı bakışlara maruz kalıyor.

İnsanları ruh halini farklı bir bakış açısıyla inceleyerek çözüm odaklı seçenekler kullanan Erez pozitif hareketleriyle bulunduğu her ortamda insanları güldüren, mutlu eden bir halde adeta taçsız bir prenses söyleşilerine yol açıyor.

Hayatında tüm kuralları mutluluk ve sorunsuz bir yaşam üzerine kuran Bennu Erez mesleğinde ve sosyal yaşamında olduğu gibi hizmet verdiği bireylere de bu konularda yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyuyor. İnsanların yaşamdan haz almaları ve sorunlara, sıkıntılara, bunalımlara ayıracak bir yaşam vaktinin olmadığını defalarca hatırlatan Erez kurduğu ilişkilerle son zamanlarda hizmet alan bireylere göre işinin ustası ve samimiyetin simgesi olarak dikkatlerden kaçmıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.